Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Teljesen meg...

Mit tegyek? Teljesen meg vagyok kavarodva!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A legjobb barátnőmet 5 éve ismerem. Régebben mindent elmondtam neki, ez mostanra megváltozott. Amióta elkezdett lovagolni, megváltozott. Lehet hogy a környezet miatt? Szerelmi ügyeimet mindig megosztottam vele. De most nem. A lovardából tetszik egy fiú, aki a legjobb barátai közé tartozik. Nem tudom mit tegyek. Ha elmondanám megértené? Vagy elkotyogná? Sajnos az utóbbi is jellemző rá. Teljesen meg vagyok kavarodva! Segítsetek!
2009. dec. 11. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mész Te is? Azért lehet, mert most más társaságban van, más embereket ismert meg, más közös témájuk van..gondolom
2009. dec. 11. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne mond el neeki! Egyszer énis elmondtam,ki a szerelmem egy ilyen kotyogósnak, és másnap már mindenki tudta az évfolyamból...Gondoolhatod,nagyon mérges voltam,hetekig nem szóltam hozzá.De ő még mögöttem röhögött....
2009. dec. 11. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2009. dec. 11. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az még hagyján, hogy elkotyogná, de ha neki is ő tetszik...Akkor lehet nem csak vesztettél egy barátnőt, hanem szereztél egy halálos ellenséget is magadnak!! :D
2009. dec. 11. 15:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Az első kommetelőnek mondom hogy én is lovagolok, én hívtam a barátnőmet.

Talán a harmadik kérdezte h mennyi idős vagyok.: 13

A többi válaszolónak nagyon köszönöm, rengeteg segítettetek :D

2009. dec. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!