Az utolsó mensesemtől számítva február 20. -án érkezik a kincsünk. Az ultrahangok alapján pedig március 8. -án. Teljesen meg vagyok kavarodva. A doki azt mondta, hogy az ultrahangot nézzük inkább. Másokkal is van ilyen?
Nekem csak az uh alapján tudják nézni, mert maradt ki mensim. Vagyis a mensi alapján amúgy 29 hetes lennék, de az uh szerint 20 hetes. Ha az uh azt jelenti, hogy a baba tényleges életkora, vagyis a fogantatása, akkor nekem hamarabb jön, mint ahogy mondják. Júni. 8-ra vagyunk kiírva. Szóval én sem igazán értem, hogy hogy számolnak. Jön, amikor jön. Csak azt sem szeretném, hogy amiatt, hogy "hamarabb jön", beparáztassanak. Azt hiszem még kicsit várok és talán még egy-két uh és pontosítanak. Talán nálad is tudnak majd pontosítani. Mindenesetre már nem sok van hátra. :)
Minden jót!
20 hetes kismami
Szia!
Nekem az elejétől fogva kisebb méret alapján mint számolás alapján. Ami nem lep meg mert rendszertelen ciklusaim voltak kb. 35-40-45 naposak. Szóval a számolással nálam nem sokra mennek, én mondtam de nem hitték el.
Lényeg,h. feb.11.-re vagyok kiírva de a doki szerint UH alapján inkább 23-25.-e körül várható. Ez csak azért bosszantó mert pl. az AFP-m is ezért lett alacsony sztem de ezt már tudom meg és aggódhatok miatta amíg meg nem születik a baba.
Nektek nem volt ilyen gond?
Nekem ezzel azért nem volt baj, mert valószínű az uh pontosabb és nekem csak azt vehetik alapul. Jók lettek az eredmények.
De abba egyet értek, hogy emiatt van sok fals eredmény és végig paráztatják a kismamát, holott ha uh alapján néznék , akkor nem lenne enni bibi. Már csak azért sem értek egyet a mensis számolással, mert nem törvényszerű, hogy minden kismama a mensi első napjától számolt 14-15. napon esett teherbe.
A 20 hetes kismami
Köszönöm a válaszokat.Nekem sosem volt gond a mensimmel.5 évig szedtem gyógyszert,aztán kivártuk a 3 hónap méregtelenítést,és mind a 3 hónapban 25-28 napra megjött.Még csak nem is volt rendszertelen.Tudom,hogy akkor volt utoljára napra pontosan mensim,mégsem azt nézik.Nagyon kíváncsi vagyok ezek után,hogy mikor érkezik.
Most már csak 36 hetes UH-ra megyek,gondolom akkor sem lesz más az időpont.
Úgy érzem februárban meg lesz.Ti mit néznétek az UH-t vagy mensit.
Ha neked a mensid rendben volt akkor érdekes a kérdés. Sztem én köztes időpontot választanék kiindulópontnak. Állítólag 1 hét meg bőven belefér ide vagy oda. Én a helyedben kitűzném a 28.-át.
Üdv
36 hetes vagy (34?:-)) hetes kismama
Ne aggódj, a baba akkor jön, amikor jönnie kell, és ha nincs baj, magától megindul. Én állítólag késtem egy hetet.
Anyu meséli mindig, hogy a doki indítani akarta a szülést, de anyu azt mondta neki, hogy nem szeretné, jönni fog magától, így is lett, jöttem indítás nélkül másnap, és simán ment a szülés. Öcsémnél ugyanígy simán jött indítás nélkül, amikor kellett (hogy aztán anyuval mégis baj lett, az már a szülészorvos felelőtlensége, aki helyettesként volt ott, de mivel több szülést is elrontott, kitették a felnőtt nőgyógyászatról egy életre, csak gyerekeknél praktizálhat).
Egyébként én is egy köztes időpontra gondoltam.Mindig ha kérdezik,azt mondom,hogy február végén születik a kincsünk.:)
De azért rossz ilyen bizonytalanságban lenni.:(
Igazatok van,amikor ki akar jönni,akkor úgyis kijön.:)
A lényeg,hogy egészséges legyen.
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!