Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy lánnyal, de mindent tud a barátnője ami köztünk történik. Ez normális vagy mondjam meg neki hogy fejezze be?
Normális esetben megbeszélné vele, de mivel messengeren történik a beszélgetés így egyszerűbb a screenshot. :D Funkcióját tekintve ugyanaz, bár nyilván harmadik félként ez inkább olyan mintha felvenné a beszélgetést és azt játszaná vissza. Nem hiszem hogy bármiféle rosszándék lenne mögötte, szimplán nem gondol bele ennyire mélyen. :D
Szerintem bőven ér megmondani, hogy a beszélgetés oké de kéretik a levéltitkot levéltitokként kezelni. :D
“de mindent tud a barátnője ami köztünk történik. “
.
Nagyon infantilis. A párkapcsolat intim. A másik kitárulkozik nekem, a lelkét kitárja, én meg a háta mögött egy harmadiknak kiszolgáltatom?!
Beszéld meg vele, hogy a párkapcsolat kétszemélyes, harmadiknak nincs helye.
Ez jellemhiba.
6.: Bocs de konkrétan milyen párkapcsolat történik itt? :D Messengeren beszélgetés esetleg... XD
Azért ne kövezzünk már meg valakit azért mert megbeszéli a barátnőjével a pasi ügyeit. A módja az problematizálható de ennyi és nem több.
Nem mindenki csinálja de sokan. És ha intimebb a téma akkor valszeg nem fogja mutogatni. Én is elmondom barátnőmnek ha van valami, sokszor elfelejtem pontoan hogy is írtam ezt-azt ezért megmutatom inkább. Viszont azok nem nagy számok, semmi rendkívüli.
Nem vagytok együtt, szóval nincsen semmilyen párkapcsolat egyelőre.
Képzeld még néhány fiú is csinálja, mert tanácsot akar kérni pl.
Ismerkedésnél normális, párkapcsolatnál meg csak ha tényleg szükséges.
Azt, ami két emberre tartozik, nem szabad mással is közölni, de a lány alighanem túl fiatal ahhoz, hogy ez eszébe jusson.
Szerintem csak dicsekszik a barátnőjének, hogy milyen menő-manó lett a szemedben, vagy iriggyé akarja őt tenni (ha annak nincs senkije).
Figyelmeztesd, hogy ha nem hagyja abba, akkor elhagyod, de tartsd is be, mert azt hiszi, hogy idomíthat Téged sokkal fontosabb esetekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!