Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális srác, akivel tudok beszélni. Túl nagy kérés? *inkább fiúknak szól a kérdés*
1)Akivel találkoztam vagy neten beszéltem, csak a csajokról és a szexről tudtak beszélni...rögtön azt kérdezi mindenki hogy "Szia kor?". Már unalmas...
2) Fiúk, ti szerettek fiatalabb lányokkal beszélni? Én túl hamar nőttem fel, és lehet ezért nem tartom túl komolynak a "mai tinilányokat"...én is tini vagyok, de akkor sincs rajtam 60 kg vakolat még alvás közben is pl...fiúk nektek erről mi a véleményetek? Mindenkinek a plázacicák jönnek be? Miért baj ha nem vagyok olyan mint a "többi"?
(Korom privátba, ha vkit érdekel)
Néha nem értem, állandóan keresik, itt is, a normális fiukat lányokat. Ez mind szép és jó, de már a csapból is ez folyik, ha ilyen sok normális ember van, akkor gyerünk. Már úgy is lehet ismerkedni interneten, még itt is. Szóval vannak normális lányok fiúk csak te a felszinét látod. Engem nem érdekel ez az internetes ismerkedés, mert én nem tudtám leszürni az arc mimikáiból, hogy bejövök neki vagy csak a kaja automatát látja bennem. Meg már az is furcsa, hogy nem íród ki a korodat, gondolom 16 alatti vagy. Mellesleg nekem nem jönnek be a meszelt fejü lányok, elég a falat néznem, nem kell az ö fejük vagy ha kellene akkor is le kellene vésni róla a 20 réteg finomságot. Nekem tetszik egy normális lány csak épp lement Pécsre szóval ez a hal elúszott. Keress normálisat, aki keres az talál. ;)
19f
Ez hülyeség már ne haragudj. Azért, mert itt és ezekhez hasonló oldalakon nem találsz értelmes fiút, az csak a te hibád. Én 16 éves fiú létemre már rengeteg normális lánnyal dumáltam itt és hidd el nem én vagyok ezen az oldalon az egyetlen normális fiú-
Őszintén megmondom, hogy most tipikusan megfogalmaztad azt a kérdést, amit előtted 416-on már megkérdeztek.
Nem, nem mindenkinek a plázacicák jönnek be, sőt igazából nagyon kevés az a fiú, akinek a plázacicák jönnének be, csak a lányok akik ismerkedni akarnak, vagy esetleg csak beszélgetni, legtöbbször ilyen fiúkba futnak bele és természetes, hogy ez a kép alakul ki. Azok a fiúk, akikkel értelmesen tudnál beszélgetni, általában nem ezen a platformon élik az életük. (Én is csak azért jövök fel, hogy válaszolj néhány kérdésre, mert amúgy segítőkész ember vagyok). Ha normális fiúkkal akarsz beszélgetni, akkor menj ki a való életbe. Menj el egy könyvtárba, egy fotószakköre, egy ifjúsági csoportba. Ott lesznek fiúk, de nem fognak neked tetszeni, mert ők szerények, de ha azok a fiúk megbátorodnak, akkor hidd el, hogy értelmes beszélgetőpartnerekre fogsz találni.
Sok sikert kívánok és a Jóisten áldjon!
Akár ide is kiírhattad volna a korodat, abból senki nem fog azonosítani :)
1: Szerintem elsősorban ne neten keress barátot. Azzal egyébként semmi gond nincsen, ha megkérdezik a korodat, hiszen ettől azért elég sok minden függhet.
2: Fiatalabb és idősebb lányokkal is szívesen beszélek, ha értelmesnek találom őket. Nekem nem jönnek be a plázacicák, és jobban is tetszik ha egy lányon nincs sok smink, sokkal jobban bejön ha természetesen szép az arca. Egyáltalán nem baj, ha nem vagy olyan mint a többi, és ne is akarj olyan lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!