Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek bi a pasija hagyja hogy pasikkal is legyen a párja?
#11 régen is voltak selejtesek...
Nagy érv tőled -.-"
A legtöbb állatfaj nem monogám, sőt. A poligámia termèszetesebb mint a monogàmia.
Csak mert te korlátolt vagy, nem jelenti, hogy mindenki más a selejt. Tènyleg rengeteget segítene, ha hajlandó lennél utànaolvasni a dolgoknak.
A poligàmiàban semmi káros nincs, amíg ez mindegyik félnek megfelel. Miért hiszed, hogy csak a te igazságod létezik és minden más hülyesèg? Miért fàj ha mindenki úgy éli az életét ahogy szeretnè, amíg azzal nem àrt senkinek? Olyan mintha fusztrált lennèl, mert nem vagy boldog a saját életedben . Lehet inkább ezen kellene dolgozz ahelyett , hogy mindenki másban keresed a hibát
Itt egyedül láthatólag te vagy frusztrált 13as...
Vicces az is, hogy az állatokhoz hasonlítod az embereket, szerintem ez is egy rossz irány.
De ha te úgy érzed magad boldognak, ha úgy élhetsz, mint egy állat, nosza xD
Tényleg jó példa...
Am az is nevetséges, hogy aki hagyományosan gondolkozik az a korlátolt (szerinted) és ennek ellenére te vagy az elfogadó... csak épp neked sem sikerül elfogadni más véleményét (gondolom még a többségét).
Egyébként nem kell keresnem benned a hibát, te hívod fel rá a figyelmet.
Az egy vélemény, hogy számodra nem megfelelő életmód forma a poligámia. Azt mondani, hogy minden polgiám ember selejtes, meg ilyen kb nem is létezik, nem az. Vagy ha ilyen kijelentéseket teszel, alapoznád legalább valamire.
A poligámia egy elismert kapcsolat forma. Sokan foglalkoztak már ezzel, talán több éves kutatással többet tudnak róla mint te.
Én elfogadom a monogàm életviteledet🙂
Az emberek pedig àllatok, lehet lemaradtàl valahol biológiából, így nem meglepően a hasonlóságok egyéb fajokkal. Persze Nem öljük meg egymást, mert morálisan rossz és illegális is, de amíg másnak nem árt vele, addig mi vele a gond?
A 12es választ értheted ahogy akarod, akinek nem inge...
A te poligámia-monogámia agymenésedtől függetlenül igaz az, hogy selejtek régen is voltak.
Kár arra alapozni bármit is, hogy ha már régi valami, akkor normális is.
Gondolom ezzel nem vitatkoznál.
De feltételezésben 5ös vagy, azt meg kell hagyni ;)
De ez volt a legszebb részlet, politikusokat megszégyenítő mellébeszélés, szóf.sás:
"A poligámia egy elismert kapcsolat forma. Sokan foglalkoztak már ezzel, talán több éves kutatással többet tudnak róla mint te."
Örök hála a brit tudósok kutatásainak!
Amire ilyen nyersen hivatkozol.
De a befejezés sem semmi.
Ezekkel a megállapításokkal szerintem sikerült bemutatkoznod :D
Úgy vélem felesleges egymással beszélnünk, ugyanis te jóval felvilágosultabbnak érzed magad nálam, én meg nem szeretnélek elbizonytalanítani ebben. :)
😂😂😂
Értem, szóval nem sikerül megmagyaràzni, hogy mi vele a gond. Vicces , hogy mennyi mindent bele tudsz magyarázni, csak, hogy okosabbak tűnj😃 de örülök, hogy ezt megbeszéltük😌
Én csak azt nem értem, hogy mikor kiírtam, hogy kiktől kérdezek akkor minek jön ide olyan, aki nem érintett? Főleg milyen alapon ítélkezik és okoskodik? Neki ettől mi lett jobb? Most végre valahol jól megmondta és végre beszólhatott másnak? Vagy mi lett más? Őszintén érdekel és nem támadó jelleggel teszem. Egyszerűen csak nem értem mi a jó abban, hogy mocskos módon beszél valaki más emberről ok nélkül. Nem ártottam neki, nem tettem rosszat mégis így mer beszélni. Remélem majd kapok rá választ, hisz biztos van erre is egy elfogadható és normális válasz és csak én vagyok teljesen meglepve. Egy biztos az én családom mindig elfogadó volt és sose kioktató. Ezt hoztam magammal. Eszerint is igyekszem segíteni másoknak és eszerint állok mindenhez. Ahogy a párom vágyait is elfogadom, mert szeretem. Nem ezen múlik a szeretet. Ez csak egy szexuális vágy. Sok embernek van szexuális vágya amit nem él ki. Ettől még van. Nem tudom miért baj ha mi kiéljük és elfogadjuk. És főleg nem értem, hogy miért kell ezt egyből úgy tekinteni mintha a párom más párja lenne. Ez csak szexről szól. Ahogy a hármas szex is. Vagy az is ugyanilyen bűnös és elítélendő vagy az nem, mert azt ti is csináljátok?
VÁROM A VÁLASZOKAT! :) Hiszen úgy fair ha válasz is van érvekkel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!