Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok! Miért nem járnátok 25 feletti pasikkal?
Én szoktam, sőt, 30 felettivel is.
Nem kell privát!
Mert betegnek tartom azt, aki a felnőtt, egyetemista, sőt inkább már dolgozó korosztálya helyett magához képest kislányokat akar felszedni, akiknek a legnagyobb probléma, hogy egyes lett a matek tz meg anya nem enged el a hétvégi buliba és jaj, észre ne vegye, hogy cigiztem. Mégis milyen közös témánk legyen hosszútávon? Egy kapcsolat nem csak pár hétre szól (jó esetben).
Ja meg én a sok baromi érett csajszival ellentétben nem tartom magam kiqúrtul felnőttnek, hogy jaj, én magasabb szinten vagyok az ÖSSZES, korban hozzám illő pasinál, hát mit képzelnek, hogy velük járnék :D
Akkor én is kérdezek:
25 éves férfiak. Miért nem jártok 21-25 körüli nőkkel? Komolyan nem tudom mit láttok a kislányokban. (A szexen és naivitásukon kívül természetesen) Vagy ennyire nem tudtok csajozni?:/ Szomorú.
#5.
Nekem az érett nők az eseteim. 30, de inkább 35 felettiek.
Érettek, van egzisztenciájuk, nem akarnak gyermeket.
Mind a 4 opció.
Meg majdnem 10 év különbség, az egy random ismerkedesnel athidalhatatlan
22 évesen volt 16 éves barátnőm. Semmiről nem tudtunk beszélni... Ő mindig arról beszélt, hogy mit csinált Józsi, Pisti meg Dia és a többi... Meg, hogy miket ökörködtek a suliban.
De, komoly témáról nem lehetett vele beszélni. Az életről még fingja se volt, ezért nem is lehetett vele filozofálni komolyabb témákról...
Csak a szex miatt voltunk együtt fél évig! Más értelme nem volt az egésznek...
Viszont, épp ez volt benne a vonzó, hogy én voltam neki az első, és mindenben benne volt! Azt csináltam vele, amit akartam! Neki sosem "fájt a feje"...😅
Szóval, a tinilányok maximum dugni jók, de nem komoly kapcsolatra!
Ráadásul, ahogy fentebb írták, ők mire elvégzik az egyetemet - amire általában mennek a mai tinik - már ott vagy 32 - 33 évesen és már illene, hogy legyen saját egzisztenciád, gyereked, míg a kiscsaj még csak most végzett az egyetemmel és őt most érthető okokból a karrierje építése érdekli 24 - 25 évesen, nem a babázás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!