Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mennyire befolyásol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire befolyásol titeket az, ha egy lány ilyen? (Kifejtés lent)

Figyelt kérdés
Srácok! Mennyire befolyásolja az érzéseiteket, ha egy lány egy híres énekes (pl. Justin Bieber) totálisan elvakult rajongója?

2021. okt. 15. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Az ilyen őrült fanatikusokkal mindig csak a baj van.

A másik amitől menekülni kell az a vegán,és az állatbarát.

Hosszabb kapcsolat alatt azon kapod magad,hogy még egy tojás evésért is leb*sznak és tele van a közös első lakásotok állatokkal meg menhelyre jártok kutyát sétáltatni randi és közös program címszóval..

De a kocka se jobb,az pasiban is nagyon gáz,ha párkapcsolatot nézel.Nem baj,ha valaki játszik,de ha semmi más hobbija,semmi mást nem szeret csinálni akkor vagy mellette ragadsz és besülsz te is egy gamer székbe vagy kézzel lábbal menekülni fogsz a valóságba a sok lolmeccs,lövöldözős szarok és monoton farmolás elől.

Ja,sajnos mindel van tapasztalatom.(nem a pasival nem (!) De nők is egyre gyakrabban játék függők)

2021. okt. 15. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
akkor kuka
2021. okt. 16. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
értem rajongjon meg a kárómér
2021. okt. 16. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Én pasiként imadom a mainstreameket, Ariana G.-nek vagyok nagy tisztelője, volt hogy már talalkoztam is vele, ahogy a Little Mix-el is, de én nem esek túlzásokba és nem erőltetem ezt rá a páromra. Szóval attól függ. Ariana koncerten beteges rajongói mutattak kepet a szobaikrol, és gyakorlatilag mindenhol Ari van, ilyen a telefontok ja háttere mindene is. Szerintem ez beteges. :/ szóval ha ilyen vagy az szerintem felejtos és jól írja az 1. (Bár nekem volt vega csajom és nem baszott le egy tojás evesert de ő normalis volt)

De ha olyan rajongója vagy h hallgatod , meg néha elmesz koncertre és ennyi mint én akk nincs semmi baj.

2021. okt. 16. 01:33
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Kizáró ok. Nem baj ha szeret hírességeket, nekem is van kedvenc énekesem, de van olyan ismerős csaj akinek van életnagyságú kartonfigurája, meg photoshoppolt esküvői fotója a kedvencével. Na ilyennel tuti nem jönnék össze.
2021. okt. 16. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem jön be.
2021. okt. 16. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!