Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket befolyásol egy lány szemszíne?
2016. aug. 7. 17:21
1/10 anonim válasza:
Fos színű? Mi a f-szom?
Az exed hülye.
Engem amúgy nem befolyásol ,csak vérvörös és sárga ne legyen. :DDD
2/10 anonim válasza:
Aki szeret, az k*rvára leszarja, hogy milyen színű a szemed. Befog neki jönni.
3/10 anonim válasza:
Az ex baratod egy idiota balf_sz..
En lany vagyok azert nem mondom hogy a fiukat befolyasolja-e a szem szin :)
4/10 anonim válasza:
Akkor nekem is fos színű szemem van, jó tudni :D
5/10 Deniel9 válasza:
Szerintem nem fos színű , szép színű. Nekem speciel kékes-zöld színű szemem van ami változik napközben és fény hatására:D 17/F
6/10 Givin' Answers válasza:
El sem hiszed, hogy mennyire nem érdekel.. Amm.. Barna szemed van
7/10 anonim válasza:
Én még a családtagjaim szemszínét se tudom, meg mikor valakivel beszélgetek egy óráig, nem emlékszem a szemszínére, pedig az ismerőseim szerint kimondottan jó a memóriám. Valamiért nem tudok koncentrálni és veszélyben érzem magam ha a másik szemébe nézek. Viszont pl van egy ismerősöm, akinek nagy, világos kék szeme van(a kék rész nagyon nagy a fehérhez képest) és még ilyen minta is van benne, és ez pl nagyon megnyugtató, de ez nagyon ritka, legalábbis én nem ismerek más embert akinek ilyen a szeme. Szóval csak nagyon ritján befolyásol.
8/10 anonim válasza:
nem.
mindenki úgy szép ahogy van :) egyébként is aki szeretni fog az leszarja milyen szinű a szemed
9/10 anonim válasza:
Így egymagában az égvilágon semmit..most gondolj bele , ott áll álmaid lánya ,de nem kék vagy zöld a szeme ezért le se szólitod? A legtöbb fiu ugyse a lányok szemébe néz szóval nembefolyásol semmit :D
10/10 anonim válasza:
LOL XD, exed jó nagy fa.sz, de vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!