Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire befolyásol az egy kapcsolatban hogy a lány szemüveges?
Itt gondolok az együtt alvásra, csókolozásban stb... zavaró? Ezek után össze jönnétek még egyszer egy szemüveges lánnyal?
Mennyi esélye van egy nagyon szép szemüveges lánynak nálatok? :)
Nekem bejön ha szemüveges egy csaj,bár én lencsézek :)
Abszolút pozitívum :)
Én is szemüveges vagyok és egyszer csókolóztam, akkor is majdnem levertük egymás fejéről :D De ez nem hátráltathat.
Ja és a szemüveges lányok sokkal cukibbak :3
17/f
Nálam előnyös, eddig mindkét barátnőm szemüveges volt. Általában szerintem a szemüveg aranyos egy lányon. Engem egyszer sem zavart csókolózás közben, igaz csókból még nem volt nekem sok.
Ha zavaró lenne, akkor sem foglalkoznék vele, ha tényleg szeretem ez érdekelne a legkevésbé.
Egy nagyon szép szemüveges lánynak pont annyi esélye van nálam, mint egy nagyon szép nem-szemüveges lánynak, mint egy simán szép szemüveges és nem szemüveges lánynak és mint egy átlagosan kinéző szemüveges és nem szemüveges lánynak :DD. Ebben az esetben tényleg az, ami belül van a döntő. Ha szerelmes vagyok belé, akkor nem számít a külső, csak ne legyen vele bajom. A szemüveg egy szimpla előny, amitől egy nagyon szép lány aranyos(-abb) is lesz :).
Bocsi, ha kicsit túlmagyaráztam :D
17/F
Szerintem kifejezetten vonzó.
Jelenlegi kiszemeltem is szemüveges. És szerintem nagyon jól áll neki. ;)
Nekem nem igazán tetszik, szerintem elcsúfít.
De nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!