Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik a vonzóbb/imponálóbb?
Ha egy fiú csapatsportot játszik pl. kosárlabda vagy egyéni mondjuk ping-pong vagy esetleg kondizik.
Tudom, hogy sokadrangú tényező, de érdekelne.
Egyik sem.
Személy szerint a csapatsportokat jobban szeretem, de ettől nekem nem lesz imponálóbb senki. Nem szavaztam.
Nekem ami bejön az hoki, karate, taekwondo, kajakozás, gördeszkázás
Ami nagyon nem jön be: birkózás, foci, box, akrobatika, kondi (bár ez nem is sportág)
Félreértés elkerülése végett: Ez csak személyes vélemény és természetesen senkit sem az alapján ítélek meg, hogy mit sportol. Azok a sportok, amik nem jönnek be attól még csodálatosak, szimplán csak nekem nem tetszik, ha egy fiú ezeket csinálja, de attól még nem ítélem el és természetesen nem zárja ki az illető esélyét, de alapvetően nem tetszenek azok a sportok. Amik pedig igen azok meg na, van bennük valami vonzó számomra:D
Csapatsport
Mert a csapatsportolóknak kondizni is kell az erőnlét miatt és legalább fudom hogy nem egy antiszoc a srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!