Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyik a vonzóbb/imponá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik a vonzóbb/imponálóbb?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú csapatsportot játszik pl. kosárlabda vagy egyéni mondjuk ping-pong vagy esetleg kondizik.

Tudom, hogy sokadrangú tényező, de érdekelne.

2021. szept. 22. 08:00
A kérdező szavazást indított:
Csapatsport
Egyéni
Kondi
18 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Küzdősport lemaradt
2021. szept. 22. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Személy szerint a csapatsportokat jobban szeretem, de ettől nekem nem lesz imponálóbb senki. Nem szavaztam.

2021. szept. 22. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Talán a csapatsportban van annyi plusz, hogy nem egy antiszociális valakiről van szó.
2021. szept. 22. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mérvadó, amíg sportos és ad magára mindegy, hogy mit szeret:) de ha muszáj lenne választani akkor küzdősport, mert akkor tudom, hogy könnyebben megvéd.
2021. szept. 23. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Az egyéni. A kondi nekem baromi unszimoatikus az én szememben az annyira nem is igazi sport, csak arra megy ki hogy jól nézzen ki az ember. Egyéni sportokból a vívás a legszimoatikusabb. A csaoatsportok közömbösek.
2021. szept. 23. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a pinpongon kívül mindegyik bejön
2021. szept. 29. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ami bejön az hoki, karate, taekwondo, kajakozás, gördeszkázás

Ami nagyon nem jön be: birkózás, foci, box, akrobatika, kondi (bár ez nem is sportág)

Félreértés elkerülése végett: Ez csak személyes vélemény és természetesen senkit sem az alapján ítélek meg, hogy mit sportol. Azok a sportok, amik nem jönnek be attól még csodálatosak, szimplán csak nekem nem tetszik, ha egy fiú ezeket csinálja, de attól még nem ítélem el és természetesen nem zárja ki az illető esélyét, de alapvetően nem tetszenek azok a sportok. Amik pedig igen azok meg na, van bennük valami vonzó számomra:D

2021. szept. 29. 22:12
 8/9 anonim válasza:
Már alapból imponáló, ha bármit sportol, de a legjobb, ha kondizik vagy küzdősportot űz, mert ezek hozzám is közel állnak:)
2021. okt. 28. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Csapatsport

Mert a csapatsportolóknak kondizni is kell az erőnlét miatt és legalább fudom hogy nem egy antiszoc a srác

2023. febr. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!