Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Szűz vagy nem szűz...

Fiuk! Szűz vagy nem szűz lányok imponálóbbak inkább?

Figyelt kérdés
Ez már egy ideje elég szélsőséges vélemény a pasiknál, de valójában melyikkel van a többség?
2011. febr. 26. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

aki szexkapcsolatot keres akkor: szűzeknek szűz, nem szűzeknek nem szűz.

ha meg szerelmet, akkor teljesen mind1.

2011. febr. 26. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

tök mind1 szűz vagy nem

a lényeg,hogy nekem tetszik.

és ha nem tapasztalt a szexben (szűz is) akkor is mind1

gyakorlunk majd :D

2011. febr. 26. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:

hát inkább szűz, de az sem baj csak legyen már valaki...:)

18f

2011. febr. 26. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
szűz
2011. febr. 26. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem imponál ha egy ány szűz, de ha nem az, akkor sincs semmi.

19|F

2011. febr. 26. 17:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Itt arra gondoltam, h egyik elmélet: Miszerint a lánnyal nem kell finomkodni, odafigyelni annyira. Nem ügyetlenkedik és tapasztalt.

Vagy esetleg a tudat, h senki nem volt még előtted neki. H első vagy és különebb a szemében másoknál, mert csak is a tiéd.

H melyik ami inkább bejön...

2011. febr. 26. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem azt ha bénázik a lány, szerintem aranyos, én is szoktam bénázni, mert kevés még a tapasztalatom. Én ismételten a szűz lányra voksolok.

19|F

2011. febr. 26. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a számomra bejövős lányok imponálnak leginkább! itt kritérium, hogy ne legyen ordas kur*va. hogy tapasztalt, esetleg szűz-e még, oly mindegy. mindenesetre inkább előny mint sem hátrány, de ez nyilván sokadik döntő tényező.
2011. febr. 26. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Az amelyik nem ribanc. Mert rájöttem hogy a ribancság nem annak függvénye hogy hányszor szexelt a csaj, hanem egyfajta gondolkodásmód, világszemlélet, viselkedés. Találkoztam már szűz csajjal akire azt mondom h akkora ribanc h még :D Persze lehet h pont azért mert gyorsan túl akarna már lenni rajta.
2011. febr. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!