Lányoknak mi az imponálóbb, ha egy srác gyúrós, vagy, ha jól verekszik?
Újabb provokatív sz*r kérdés a súlyzós edzést végzők degradálására.
Ügyes vagy,fiam.
Egyik se.
Sokkal előrébb való, hogy intelligens, értelmes, normális legyen.
(a párom nincs kigyúrva, teljesen normál testalkata van és még gyerekként se verekedett)
Ugyan, ki akarja őket provokálni?Mindenki tudja, hogy a nagy izmokkal csak a kis pö csüket akarják kompenzálni.
Ezt nem értem. Szóval csak ez a két variáció létezik? Ugyan miért lenne menő,hogy a pasim csak lapjával fér be az összes ajtón,illetve miért legyek büszke,ha csak néha ver össze néhány bunkót,mert ő tud verekedni?
Én párom akkor biztos gáz,mert ugyan szálkás és baromi erős,de csak ilyen proli kézilabdázástól,meg bútorlaphurcolászástól:D
Nekem az a típus erre a legmegfelelőbb,aki a konfliktushelyzeteket képes intelligensen felmérni és úriember módjára lereagálni. Mert ha engem véd meg,ne rögtön a másik szájába lépésével kezdje,kulturáltan is el lehet intézni a legtöbb dolgot. Jó,nyilván adódhat olyan helyzet is,amikor szükséges 1-2 jól irányzott pofon a miheztartásvégett,de az tényleg csak legvégső esetben fordulhat elő,máskülönben nem imponál az ereje:D
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!