Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a telefonálásra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a telefonálásra?

Figyelt kérdés
Hali. Van egy lány akivel már egy ideje beszélgetünk. Eddig csak chateltünk, de azt rengeteget. Sajnos talizni nem tudunk a távolság miatt, viszont fel szeretném hívni. Amikor felhoztam ezt az egészet, azt mondta nem szeretne telefonálni, se videochatelni. Még azt is felajánlottam, hogy jöhet a barátnője is, és csak néhány percről lenne szó, de nem akarta. Mit javasoltok, mit tehetnék?

2021. szept. 21. 15:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Én sem szeretek telefonálni. Azért mert valaki nem szeret nem biztos hogy kamu.

Mindent üzenetbe bonyolítok. Ha valaki hív nagyon ritkán veszem fel,csak ha tényleg muszáj.

Vannak ilyen emberek.

Esetleg személyesen nem próbáltál meg vele találkozni?

2021. szept. 24. 06:16
 12/14 A kérdező kommentje:
De, szeretnél vele élőben is találkozni, de még több hónap lesz mire azt összehozhatom.
2021. szept. 24. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdezted tőle, hogy miért nem akar? Bár nem biztos, hogy őszinte vagy konkrét választ kapnál. Képzeld el, ha dadog, hogyan érezné magát!Egyébként lehet hogy neki ennyi elég, rendszeresen társalog egy szimpatikus sráccal és nem akar ezen túllépni. Egy 17 éves lány nem feltétlen van tele önbizalommal, tarthat minden változástól, újabb lépéstől pláne, hogy ezt ő indítsa útjára. Szerintem ne erőltesd még, és próbálj vele úgy csevegni, hogy nagyobb bizodalma legyen benned! Bár nem tudom mit vársz egy pár perces telefonálástól, hacsak azt nem, hogy egy lépéssel közelebb kerültök egymáshoz. Tehát türelem és sok jó szöveg.
2021. szept. 26. 23:21
 14/14 anonim válasza:
én se szeretek telón beszélni, aki szeretne tőlem valamit vagy üzit ír vagy megbeszélünk egy időpontot, ahol élőben beszélünk. ez van, akinek ez nem tetszett, azokat offoltam ilyen egyszerű nem vagyunk egyformák.
2022. jan. 10. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!