Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelenül romantikus fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelenül romantikus fiúk léteznek még?

Figyelt kérdés

Vagy kiment már a divatból, nem erre van "igény"?

A fiúk tényleg nagyon elnyomják az érzéseiket, nem is szeretnek beszélni róla?

2021. szept. 9. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
A magam nevében tudok nyilatkozni, az erős túlzás, hogy nagyon elnyomnám. Nagyon ritkán beszélgetek az érzéseimről, jobban szeretem magammal tisztázni ezeket. Én többnyire akkor szoktam beszélni róluk, ha nem nyaggatnak, hogy beszéljek. Nagyon kellemetlen számomra ha erőltetik. Ugyanakkor szerintem ettől még lehet valaki romantikus.
2021. szept. 10. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
Ezek a fiúk unalmasak. A lányok hamar megunják őket.
2021. szept. 10. 00:08
 3/11 anonim válasza:
89%
Létezik, én is olyan voltam egyszer rég 😂 Egyszerűen nincs ránk igény.. A legtöbb lánynak nem jön be, túl csöpögős, vagy valamelyik papucsnak néz, mert kedves vagy. Aztán páran ezt ki is használják úgyhogy.. jah, egy idő után feladja a romantikus énjét az ember.. Az, hogy valaki mennyire nyomja el az érzeseit abszolult változó. Beszélnek róluk, de páran a nők elött nehezen fejezik ki magukat. Ha meg vmi gyengeségről van szó, azt meg végképp kevesen szeretik kimutatni a párjuk elött.
2021. szept. 10. 02:11
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Pont az a baj, hogy reménytelenül vagyok romantikus.

"Fénykoromban" mindig írtam szerelmes vereseket a barátnőmnek és vittem rózsát a korai randikra. Imádták. Azóta viszont eltelt 20 év és ma már kiröhögnek érte. A versekről is leszoktam, mert a nők nem tudnak mit kezdeni vele vagy el sem hiszik, hogy saját költeményről van szó. Egy részüknek pedig a romantika és előzékenység inkább hátrány, mint előny, mert nem elég férfias. Két nőtől is hallottam, hogy nagyon kínosnak érezték azt, amikor a randipartner öltönyben, virággal érkezett a randevúra, mintha csak valami bolond lenne.

Ma már minimális lehet erre az igény, mert az online ismerkedés miatt a randik futószalagon történnek, egyik jelölt jön a másik után, nincs idő megismerni a másikat. Csak keresnek valamit, amibe beleköthetnek, aztán jöhet a következő, hátha az jobb lesz.

A kapcsolatok minősége is ezt a felületességet tükrözi.

2021. szept. 10. 09:01
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Én épp egy ilyen átmenetben lehetek: mindig is reménytelen romantikus voltam, verset írtam, mindenben segítettem, kerestem minden apró lehetőséget egy kedves gesztusra, stb stb Lassan kezdem azt érezni, hogy több szerencsém lehetne ha változnék, de még nem tudom, ér-e annyit az egész, hogy feladjam az énem egy olyanért, akinek így nem lennék elég jó. Valahol csak lehet még olyan lányt találni, aki értékeli ezeket, csak nagyon elbújt 😅

22F

2021. szept. 10. 09:35
 6/11 anonim válasza:
96%
Nekem volt egy ilyen párom. De túl fiatal voltam hogy értékeljem. (15) De nagyon remélem hogy nem hagyott fel ezzel mert mai szemmel nézve rajonganék érte ha valaki rózsával és verssel várna.
2021. szept. 10. 10:27
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

,,Mára a romantika nem más, mint antik rom." (Punnany)

Hát igen. Már nem menő romantikusnak lenni. Sokkal menőbb, ha 3000 követőd van instán és ha minden héten háromszor hányásig iszod magad. Sokkal menőbb 100 lányt lelketlenül megfektetni, mint egyet szeretni. Sajnos én is ezt tapasztaltam, pedig elég jó iskolákba jártam, nem gettóba. Ha valaki manapság ragaszkodik a romantikához, nehezen talál ebben partnert. Nem lehetetlen, csak extrém ritka.

2021. szept. 10. 11:40
 8/11 anonim válasza:
21%
Remélem nem léteznek.
2021. szept. 10. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
vannak, ők azok akiket pojácaként használnak ki. egész sok kérdést találsz róluk a gyakorin
2021. szept. 10. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hello, szerintem létezem, tudtommal nem haltam meg :D

De valóban nincs ránk igény a mai világban, szóval próbálok megváltozni. Jobb mint egyedül maradni :D

2021. szept. 11. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!