Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy 12-15 éves csaj előbb veszíti el az szűzességét mint hogy legyen szakmája/diplomája?
Komolyan,érdekel hogy pár lánynak (Per secudum),előbb veszíti el az szűzességét,mint hogy letegyen egy diplomát vagy szakmát/érettségit?
Emellett miért van az,hogy pár csúnyaságnak előbb van szexuális "dolga" mint nekem?(Persze,mondhatnátok hogy irigység,de na,érdekel)
Miért van ez?
17 éves vagyok,és még sose csókolóztam,nem is volt barátnőm,és max strandon láttam bugyiban meg melltartóban lányokat.
Nem vagyok olyan elvárjam hogy ilyen lány meg olyan lány legyen,de miért van ez?
De miért van az,hogy egy 12-15 éves csaj előbb dobja le az bugyit mint hogy megvárná az igazit?
17#
Mégis miért kéne hogy akivel elvesztetted az később qz életed része maradjon? Ez elég ritka dolog. Főleg hogy nem érdemes az életed tervezni az első emberrel akivel lefekszel. Amkor még nincs semmi tapasztalatod emberi kapcsolatokkal akkor hogy dönthetnéd el hogy valaki hozzád való hosszú távon? Hányan beszopták hogy az első párjukkal házasodtak ez nagyon ritkán jön ki jól. Ne legyetek már ennyire éretlenek. Hogy lehet ennyire túlmisztifikálni a szexet? Ugyanolyan természetes dolog mint az evés. Ha két ember szimpatikus egymásnak szexeljenek kedvükre mégis kinek árt ez? A tizenévesek is gondolkodó emberek nem lehet nekik mindent tiltani. Mivel egy fiatal tapasztalatlan így könnyen hibázik sajnos ez van tanulunk belőle.
9-es
Már bocs,nem vagyok félténykeny,max ha el akarom veszíteni,akkor tudod,vannak bizonyos nők akik bizonyos pénzért félóráig hagyják magukat
10
Jól igazad van
16
Pont hogy nem,csak az a baj hogy nagyon megválogatom kivel jövök össze.
Nem az mondom hogy "legyen diplomád azután vvesztísd el) hanem azt hogy nem lehetne húszon évesen?
11
Nem úgy értve hgogy ennyi évesen,csak miért nem várják meg hogy érettek legyenek?
Rosszul fogazmaztam na
19
Ja,máskor már az van hogy "persze,az én koromba az se tudtok mi az hogy szex"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!