Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A krágogás mit jelent nálatok?
Figyelt kérdés
Csak úgy krágogtok vagy van jelentősége is?2021. szept. 7. 14:01
2/6 anonim válasza:
Azt hogy odaragadt a slájm a torkomra.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sok embernél pótcselekvés. Két barátom is rendszeresen csinálja pedig nem fáj a torkuk, nem ingerli semmi stb. Én úgy képzelem el, nem érzik bizonyos helyzetekben kényelmesen magukat és ösztönösen krákognak és titkolják. Más pl. a kezét tördeli vagy az ajkát harapdálja ilyenkor.
Hogy miért csinálják igazából, arra ugye fura lenne rákérdezni. Én csak azért gondolom ezt, mert az én cimboráim látszólag ok nélkül csinálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!