Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Teljesen összetörtem.

Figyelt kérdés
Szóval most kezdem a 11.-t az iskolában, és már két éve járok egy évvel idősebb pasival. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, már a közös jövőnket terveztük, és mindent hajlandóak voltunk a másikért, de rajtakaptam a pasimat, hogy a gólyatáborban egy kilencedikes, nagymellű (szemmel láthatóan nagyobbak, mint az enyéim), sportos lánnyal csókolózik, és fogdossa a kebleit, izmait. Nagyon összetörtem, de ezt még meg tudtam neki bocsátani. Viszont mikor most a suliban odajött hozzám az a lány, és elkezdett nevetni rajtam, és gúnyolódni, hogy elszerette a fiúmat, meg hogy azért csúfol, mert neki nagyobbak a mellei, betelt a pohár, a lánynak lekevertem egy hatalmasat, mire a fiú odajött hozzánk, és elkezdte védeni az új "szerelmét", kis híján megvert. Azóta szingli vagyok, de amikor meglátom őket a folyosón, elfog a hányinger. Nagyon rosszul viselem a dolgot, nem tudom, hogy mihez kezdjek. Szerintetek?

2021. szept. 2. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A mell nagysága nem sokat számít, nekem pl csak a kicsi-közepes mellek jönnek be. Mindenki esik át szakításokon, egy idő után majd fel tudod dolgozni, hogy elhagyott.
2021. szept. 2. 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Vicces par lehettek
2021. szept. 2. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Ne foglalkozz velük nem látod mennyire szanalmasak mindketten? 😃

Az egyik azzal dicsekszik, hogy egy kur.va a másik pedig azzal, hogy egy seggf ej , tartsd magad többre ennél és húzd ki magad rájuk se hederits

2021. szept. 2. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az idő minden sebet begyógyít. Próbáld kerülni őket.
2021. szept. 2. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Az “exed” egy aberált fasz! :D

Agyilag még éretlen és mi az, hogy veled így bánt?Kb szerintem csak játszott veled!

2021. szept. 2. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Menj el pszichológushoz. Az exeddel nem vesztettél semmit.
2021. szept. 2. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Talász jobbat aki nem a melleid miatt fog szeretni.

Azt a lányt mindenki csak kétlábojáró melleknek nézi.

2021. szept. 2. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hányingerem van, de komolyan az ilyenektől. Tudod mit? Nem leszek népszerű, hogy ennyivel letudom, de szard le. Semmit sem vesztettél egy ekkora szemetesvödörrel. TUdom, hogy ez nem nagy tanács, hiszen csalódtál a férfiben, és olyan irányból jött a hátbaszúrás, ahonnan nem vártad volna (nem, nem hátulról), ráadásul az a tény, hogy egy zsemlés csajért dobott, rendesen betehetett az önbizalmadnak, de ha tanácsolhatok ilyet, szenvedd ki magad, ereszd ki a feszültséget, panaszkodj, akinek tudsz, aztán pedig ha kiengedted a gőzt, könnyebb lesz továbblépned is. És majd találsz valaki olyat, aki jobban megérdemelne téged.

Azt meg remélem, mondanom sem kell, hogyha az exed nekiáll visszakunyerálni magát, ne add be a derekad, még akkor sem, ha még mindig szerelmes vagy belé.

2021. szept. 2. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyik szánalmasabb mint a másik. Most biztosan fáj, elhiszem higy nagyon rpsszul érted magad, de semmit nem vesztettél azzal a fiúval, jobb neked nélküle. A lánynak meg sok esze lehet hogy azzal dicsekszik hogyan kur*válkodik. A mellmérete meg valszeg nagyobb mint az iQ-ja
2021. szept. 2. 18:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezz ezen túltenni magad, semmiképp se keveredj velük újabb összeütközésbe. A lány neveletlenül viselkedett, magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, a fiú pedig nem szeretett igazán. Légy büszke a melleidre, más fiúknak biztos tetszeni fognak.
2021. szept. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!