Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Teljesen összetörtem.
Ne foglalkozz velük nem látod mennyire szanalmasak mindketten? 😃
Az egyik azzal dicsekszik, hogy egy kur.va a másik pedig azzal, hogy egy seggf ej , tartsd magad többre ennél és húzd ki magad rájuk se hederits
Az “exed” egy aberált fasz! :D
Agyilag még éretlen és mi az, hogy veled így bánt?Kb szerintem csak játszott veled!
Talász jobbat aki nem a melleid miatt fog szeretni.
Azt a lányt mindenki csak kétlábojáró melleknek nézi.
Hányingerem van, de komolyan az ilyenektől. Tudod mit? Nem leszek népszerű, hogy ennyivel letudom, de szard le. Semmit sem vesztettél egy ekkora szemetesvödörrel. TUdom, hogy ez nem nagy tanács, hiszen csalódtál a férfiben, és olyan irányból jött a hátbaszúrás, ahonnan nem vártad volna (nem, nem hátulról), ráadásul az a tény, hogy egy zsemlés csajért dobott, rendesen betehetett az önbizalmadnak, de ha tanácsolhatok ilyet, szenvedd ki magad, ereszd ki a feszültséget, panaszkodj, akinek tudsz, aztán pedig ha kiengedted a gőzt, könnyebb lesz továbblépned is. És majd találsz valaki olyat, aki jobban megérdemelne téged.
Azt meg remélem, mondanom sem kell, hogyha az exed nekiáll visszakunyerálni magát, ne add be a derekad, még akkor sem, ha még mindig szerelmes vagy belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!