Teljesen összetörtem amikor rájöttem,hogy a tükörképben még valahogy nézek ki de ahogyan az emberek látnak engem az nagyon csúnya.Esetleg valaki valami tippet amitol szebb lehet egy lány?😂
Úgy gondolom, hogy a viselkedés, és a személyiségtől sokkal szebb lesz valaki.
Nekem kicsit úgy tűnik, hogy beképzeled magadnak ezeket a dolgokat. Engedd el ezeket, és legyen önbizalmad.
Van egy pszichológiai effektus, ami miatt ha tükrözve látsz egy arcot, amit már megszoktál tükrözés nélkül, akkor az esetleges szimmetria hibák, aránytalanságok felerősítővé látszanak.
Nálad is erről lehet szó.
Lehet változtatni. Plasztika. De 22 éves korodig várj vele!
Addig meg eddz agyra! Önelfofadás, önfejlesztés!
Ha az egyik arcfeled van megdagadva, az egy rossz fog következménye is lehet. 10en évet éltem le úgy, hogy nem volt alul szimmetrikus az arcom, szentül hittem, hogy nem is lesz.
De nem olyan nagy dologra kell gondolni, hanem egyszerűen ha fogdostam, éreztem. Fog kihúzva és eltűnt. Ez nagyon furcsa.
Szia! :)
Amennyiben mindenképpen változtatni szeretnél Magadon, szerintem nem kell drasztikus beavatkozásokra gondolni. Egy jó hajválaszték, megigazított frizura, rendezett szemöldök sokat tud dobni egy lányon. Egyébként biztosan nagyon bájos vagy természetesen is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!