Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lánynak bejönnek a rosszfiúk?
Figyelt kérdés
Akik nagydumások, kilógnak a sorból, mindig van bennük valami pimaszság, néhol simlisek. De ettől még ha arról van szó nem mindig bunkók, de mindig határozottak, sokszor összetűzésbe kerülnek másokkal.2021. aug. 27. 16:43
1/11 anonim válasza:
A fiataloknak igen. Az idősebbek már tudják, hogy ők is megszívják velük.
3/11 anonim válasza:
Fiatal vagyok, és engem ez nagyon taszít.
4/11 anonim válasza:
Akinak van valamilyen lelki sérülése, annak általában igen.
5/11 anonim válasza:
Nem, 21 éves vagyok, tiniként sem jött be, most meg pláne nem.
Amúgy miért nem kifejezetten hasonló jellemű lányokat keresel?
6/11 anonim válasza:
Egy normális lányról sem hallottam még, hogy bejönnének neki a "rosszfiúk".
7/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem. Egyszer volt dolgom ilyennel, elég is volt.
9/11 anonim válasza:
Pont hogy nem, pedig fiatal vagyok. Szerintem aki már komoly kapcsolatra vágyik, az kerüli az ilyen embereket. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!