Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobbak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobbak a rosszfiúk?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 19:29
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mármint jobban értenek a csajokhoz mint a hülye jófiuk
2021. júl. 16. 19:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudják hogy hülyítsék meg a csajokat, meg a legtöbb lányban van egy ilyen "oh, én majd megváltoztatom, hozzám jó lesz" cél. Azonban ez nem szokott összejönni a való életben.
2021. júl. 16. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
"Jó" fiúként mondom, hogy szerintem inkább a tinik szoktak vonzódni hozzájuk, mert menőbb. Később meg már az lesz a fontos, hogy az a valaki valójában is szeressen.
2021. júl. 16. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Ez nézőpont kérdése. A csajok hülyítésében, lefektetésében (adott esetben átverésében) jobbak, de kapcsolatban ezerszer rosszabbak, mint a "hülye" jófiúk.
2021. júl. 16. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Ahha... nagyon jó bíróságra járni, börtönbe látogatni, szabadulópartit rendezni, igen... 🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. júl. 16. 20:08
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Kell a francnak egy bekébzelt felelőtlen, megbízhatatlan s**gfej. Sokkal szívesebben járok egy udvarias, törődő fiúval aki vigyáz rám és számíthatok rá.
2021. júl. 16. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem is érti legtöbb lány hogy mit jelent az hogy rossz fiú.

Attól hogy csúnyán beszél veled,megcsal,csak dugni tud,játsza a fejét+az a sok hülyeség amit hozzáképzeltek,mit tudom én van egy tetoválása stb..attól csak egy szerencsétlen gyökér.

Ha igazi rossz fiúval lennétek az életetek lenne legtöbbször a tét,győznétek menekülni előle,ahogy írták előttem is bíróságra kéne járkálni,örülnél ha megszabadulnál tőle....

2021. júl. 16. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Na ebből lehet kiszűrni, hogy ki az értelmes, érett és ki a kislány. Én is tini vagyok, de az ilyen fajta fiúkra rá se nézek. Nekem csak olyan fiú, inkább férfi "kell", aki önmagamért szeret, kiáll értem, őszinte velem, kedves és normális. Az instás vagy tiktokos csitriknek kell csak "rossz fiú", aminek mindig sírás a vége. Nem értem de tényleg, komolyan mondom a lányok nagy részének menő az, hogy nekik csak rossz fiú kell és a barátjuk is olyan, de nem tudják felfogni hogy ez hova vezet és ezáltal milyen képet festenek le magukról. Plusz az állítólagos rosszfiú akivel együtt vagy az pontosan tudja, hogy hülye és naiv vagy emiatt pedig vakon vezet téged, kihasznál, akaratát érvényesíti rajtad. De ha ennyit érsz magadnak hajrá, az biztos, hogy én soha nem fogom ezt az utat választani.
2021. júl. 16. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezt a sok menő rossz fiút, aztán meg ha valaki 5 km-es körzetben lekever másnak egy pofont remegő kézzel hívja a rendőröket :D
2021. júl. 16. 22:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mármint jobban értenek a csajokhoz mint a hülye jófiuk"

Igen jobban értenek a csajok manipulálásához, aztán sír a szátok, hogy a rossz fiú csak kihasznál

2021. júl. 16. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!