Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jobbak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobbak a rosszfiúk?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tapasztaltam, hogy a gimis rossz fiú osztálytársaim és ismerőseim jó sokat csajoztak, buliztak stb., aztán huszonévesen egyiknek sincs normális állása, elhíztak vagy egyéb egészségügyi problémáik lettek a sok drog és pia miatt, illetve már nem kellenek egy csajnak sem.

Akik jó fiúk voltak gimiben, nekik lehet, hogy nem volt annyi barátnőjük, de huszonévesen van diplomájuk, normális állásuk, egészségesek és érett párkapcsolataik vannak.

27 éves vagyok és elég sok barátom volt mialatt felnőttem. Végignéztem mindkét oldal életvitelét. A rossz fiú életforma nagyon gyorsan kiéget. Lehet, hogy fiatalon jobb abban élni, de hosszú távon semmi értelme. A jó fiú életforma rövid távon szar, de hosszú távon megéri, ha normális és stabil életet szeretnél élni.

2021. júl. 17. 00:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is egy "jófiú" voltam és középsuliban volt egy lány aki tetszett, neki is bejöttem, de inkább összejött egy rosszfiú osztálytársammal. Kb 3 évig járta körbe a baráti körét (a srácnak) mindegyikhez ment sírni hogy milyen szemét a másik srác de mind ez a rosszfiú típus volt, szóval röviden mindegyik végigdugta. Aztán kb mikor 19 voltam rámírt bocsánatot kérni és megpróbált felszedni

21/F

2021. júl. 17. 01:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Idióták, kapcsolatra alkalmatlanok, érzelmileg csak kihasználják az embert. Legtöbb még egoista is és veri a faszát a semmire. Én ezt veszem észre a környezetemben. 🤔🤷‍♀️
2021. júl. 18. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem jönnek be.

A "hülye" jófiúk ott vannak meletted, ha baj van. Lehet rájuk számítani.

A "rosszfiúkra" nem lehet számítani. Ahhoz értenek leginkább, hogy hogyan hülyítsék a lányokat. Aztán sírnak a lányok, hogy kihasználták őket.

Ajánlom, kevesebb gimis sztorit olvass.

Az igazi rosszfiú egyáltalán nem ilyen.

2022. jan. 9. 10:04
 15/15 anonim válasza:
A rosszfiú rossz minden téren.
2022. febr. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!