Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jófiúk vs. Rosszfiúk! Melyik "faj" tetszik jobban, melyik az ideál? 😊
Szerintem a csajoknak az "ember" tetszik a legjobban, habár a lónak eléggé nagy lófas*a van, szóval lehet, hogy kenterbe verne téged.. Választ adva :D A legtöbb csajnak a vicces fiúk tetszenek, akik mindig meglepetést okoznak és ehez nem kell feltétlenül meglepetéssel készülni :D..
17F
Alapból rossz fiú legyen,egy kicsit flegmás, de velem ne legyen az.Meg tudjon védeni ha kell de ne vigye túlzásba. Legyen vicces :) Ha ez mind meg van egy fiúban akkor már nem nagyon nézem a külsőt :)
16/L
Legyen rossz fiu. Mert én is rossz vagyok.
17/l
Rosszfiú. Akit már kiskorában is csirkefogónak említettek az idősek. Itt nem a nőverő ősbunkóra kell gondolni, hanem aki nem riad vissza a diákcsínyektől, néha (mondom: NÉHA!!!) lóg a suliból (persze igazolást szerezve, mert legyen profi xd), csinál pár hülyeséget, tömören mondva egy bajkeverő, de emellett egy nagyon szerethető egyéniség, aki engem is rosszá varázsol valamennyire <3
"And we're definitely going to hell, but we'll have all the best stories to tell."
15/L
Inkább rosszfiú. Én egy jófiú mellett el se tudnám képzelni magam. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!