Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön, ha egy srác rosszfiús, viszont ugyanakkor nem egy egy suttyó, hanem értelmes, művelt, és kedves is?
A "rosszfiús" alkatok nagyon nem műveltek. Művelt nem tesz olyat, amit pl egy tipikus "rosszfiú".
Inkább akkor kis csibész vagy csintalan fiú :D
Én azt hittem, hogy nem. De egyszer rám akadt egy igazi rosszfiú. Nem, nem volt művel, sem okos, de azt sem tudom rá mondani, hogy buta volt vagy nem értett semmihez. Inkább nem volt iskolázott, de ettől függetlenül kb mindent meg tudott csinálni. Jó volt a dumája, nem volt suttyó, kedves volt, és sokat keresett engem, tényleg udvarolt, ami nagy szó. Engem nem is zavart az, hogy ő "csak" egy ép.ipari munkás, inkább ő volt az aki sokat emlegette azt, hogy hozzám képest buta. Pedig én sem vagyok diplomás. Én soha nem néztem őt le, vagy tartottam magamat okosabbnak nála.
Mindenesetre azt hiszem nem jön be ez a stílus, de Ő kivétel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!