Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz értelmes beszélgetőpartnereket találni az interneten?
Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 21:29
1/7 anonim válasza:
Mert ugyan annyi hülye, bunkó, paraszt ember van a neten is, mint amennyi az utcán. :D
Egyébként ne vedd komolyan, ez azért nagyon erős általánosítás. De egyébként valóban nem könnyű olyan embert találni, akivel egy hullámhosszon vagytok.
2/7 anonim válasza:
Mert virtuálisan könnyű kamuzni, pofázni, bárkinek kiadni magad, ha a valóságban nem vagy értelmes.
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindig kételkedik az ember...
Netes ismerkedésnél pedig nem árt kételkedni. Nekem volt pár csalódásom.
4/7 Morzsi007 válasza:
Már elnézést kérek, de miért az interneten próbálsz beszélgetni? Így könnyebb, nem kell a másik szemébe nézni, kamuzhatsz bármit is vagy csak kényelmesebb? Nekem nincs facebookom igaz, de nincs is szükségem rá, 35 vagyok és próbálok és inkább beszélgetek az utcán az igazi életben. Próbáld ezt erőltetni, még azért nem tart ott a világ, hogy a beszélgetés csak neten lenne elérhető
5/7 anonim válasza:
Az internet mindenkié, a való világban viszont minden területekre van osztva.
A való életben nem fog odapofátlankodni egy proli 6 általánossal és 2 foggal rendelkező tirpák hozzád a Budapest legjobb környékein lévő éttermekben, az internethez viszont simán hozzáférnek ők is, szóval nagyobb az esélye, hogy idiótával kezdesz el kommunikálni.
7/7 garaboncias68 válasza:
Értelmes beszélgetőpartnert az interneten? ... Magyarországon a való életben is nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!