Hol tudnék értelmes beszélgetőpartnereket, levelezőtársakat találni? Barátkozni szeretnék.25/L
Levelezni és chatekni egyszerre.. értelmetlen. Amit az illető levélben megír azt addigra valószínűleg chaten is lefogja írni. Mire megjön a levél, addigra tudod mi van benne.. legalábbis szerintem így lenne :D ha gondolod délután privátban dobok egy linket, van egy ilyen kis csetelős társaság, lehet lenne valaki akivel akár levelezni is tudnál :) más fórumokról, helyekről vannak összegyűlve a népek. Van aki innen GYK-ról, van aki moly-ról stb stb. Régebben aktívabbak voltak meg többen voltunk (én már csak ritkán nézek fel) de jófejek és mindig van fent valaki akivel lehet dumálni :)
Érdekel?
Szerintem a másik megismerését jobban elősegíti. Nem muszáj folyton ismételnie az embernek magát. Ennyire azért egy levelezni, kommunikálni vágyó emberről nem gondolom, hogy inger- és gondolatszegény lenne, hogy ne tudjon rendszeres beszélgetés mellett levelet írni folytonos önismétlések nélkül.
Kíváncsian várom. Köszönöm.
Én is szeretnék értelmes beszélgetőpartnert találni.
Merre élsz ,hogy leveleznél is ?
Az itteni értelmes emberekkel sok hosszútávú levelezesem/kapcsolatom lett.
Ha gondolod megprobalhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!