Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Nemrégiben kiírtam egy kérdést, amelyben az szerepelt, hogy telefonon beszéltem a kiszemeltemmel, és leírtam milyen jeleket adott (érdeklődött felőlem, mesélt a gyerekkoráról, többször megnevettetett). Akkor többen írtátok, hogy személyesen kellene találkoznunk, hogy erre a kérdésre választ tudjak kapni, nos ma ez megtörtént, találkoztunk. Próbáltam figyelni az apróbb jeleket; a lábfejét sokszor felém fordította, nevetés közben mindig rám nézett, többször kimondta a keresztnevemet, kereste a szemkontaktust. Szerintetek ezek lehetnek a tetszés jelei? Kérlek, normális válaszokat.
2021. aug. 25. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ennyiből ítélni, mert bár igen ezek lehetnek a tetszés jelei is, de az is lehet, hogy csak te látsz bele többet és csak barátságot akar.
2021. aug. 26. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak azokat a dolgokat soroltad fel, amikről egyértelműen tudod hogy a tetszés jelei lehetnek:) Csak az a probléma, hogy ez még nem jelenti azt biztosra, hogy bejössz neki. Küldj neki apróbb, de egyértelmű jeleket, akkor meglátod hogyan reagál.
2021. aug. 26. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Aztak*rv*eget...

"Béla, tetszem neked?" ebben mi olyan bonyolult?

Néma gyereknek az anyja se érti a szavát...

Ezek annyira általános dolgok. A legjobb barátnőd is így szokott viselkedni akkor neki is bejösz?

2021. aug. 26. 05:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így is, de ha mondjuk elhívod valahova találkozni, és szívesen jön, az is elég egyértelmű.
2021. aug. 26. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha további találkozók is lesznek, akkor tetszel neki, de még mindig nem biztos, hogy egy éltre kellesz neki.
2021. aug. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!