Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Jobban kedvel mint egy barátot?
Szóval egy jó párszor megkért hogy csináljunk pár dolgot együtt.pl.:Festés,sorozat nézés. Sok bennünk a közös is.
Egyszer volt egy kamu kapcsolatunk. Úgy érzem mikor együtt vagyunk hogy engem néz. Általában mindig belemegy a hülyeségeimbe. Egyik nap nagyon furán nézett rám. Nem ilyen furán hanem valahogy kedvesen. Utána megbökte a homlokomat. (ilyen kis aranyosan).
Párszor néztünk dolgokat együtt videochaten. Régebben mindig jóéjt-et kívánt és órákat
beszélgettünk.Mostanában nem nagyon ugyanis tudja hogy nem vagyok aktív annyira,és hamar alszom.
Sokat sétáltunk együtt,hóban,esőben, 40 fokban. Mindig is törődik az érzelmeim el. Tud rólam sok dolgot is.
Ja és a barátom.
Régen hatalmas crushom volt. Most már lecsillapodott. Nem tudom hogy tetszem-e neki. Mert nem bánnám ha ő lenne a gf-m de azt se ha nem. Magam részéről nincs kedvem látni mással. De viszont hogyha ő így boldog akkor én is. Nagyon régóta a barátom. (születésünk óta azok vagyunk) és nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat, de lehet viszont ő is kedvel engem na mindegy.
/Kérlek ne nézzétek engem toxiknak, próbálkozom nem az lenni/
Wáh esküszöm fizikai fájdalom volt ezt olvasni... :D
Szóval van egy csaj akit így az írásod alapján 13 éve ismersz :P és hát a barátod... majd meglepődsz azon, hogy törődik az érzéseiddel, meghallgat, csináltok együtt dolgokat stb. Lehet én vagyok vén fasz meg tök hülye de ezt így a barátok általában szokták csinálni nem? :D
Ha legalább megközelítőleg elégé érettek lennétek egy kapcsolatra akkor ez a kérdés élből meg sem született volna. Következés képpen ha nem bámulod rendszeresen 2 órát a plafont minden nap miközben azon kattogsz, hogy hozzá szólt egy másik fiú bruh akkor bőven ráér még a dolog. Ha kattogsz akkor meg ha már egyszer elvben barátok vagytok akkor nem az lenne a fair ha tudna arról, hogy mi is a helyzet? Függetlenül attól, hogy amúgy mit érez. Azért eléggé fura személyiség kell ahhoz, hogy egy szimpla kijelentéssel tönkre csezd a barátságotokat. Max vagy 2 hétig nem kíván jóéjszakát... ami azért nem a világ vége.
Csókold meg váratlanul.
Így vagy úgy, de tanulságos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!