Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk. Kozepsulisok vagyunk. Làny vagyok 17 éves. Màr kb 5 hónapja tetszik nekem a srac. Az elejebe mindig ram nézett meg megkérdezte,hogy vagyok kell e segítség. De itt a suli vegen meg most nyári szunetbe nem is keresett. Nem tudom most nem mer vagy nem is akar keresni. Nem reg irtam neki és beszelgettem vele rendesen elbeszélgetett azonnal visszairt,csak vegen irtam valamit es arra mar nem irt vissza,de neem tudom miért. Mit gondoltok
2021. aug. 7. 16:52
 1/7 anonim válasza:
36%
Küldj neki magadról egy bikinis képet 😀 ha továbbra is ír, meg szívezi, akkor tiéd a csávó 😀
2021. aug. 7. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Hívd el randizni
2021. aug. 7. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Szégyenlős vagyok örülök,ha ràszedtem magamat,hogy ràirjak

Randira hívni mar nem hiszem,hogy merem,meg az fura lenne még nem is ismerjük nagyon egymást..

2021. aug. 7. 18:36
 4/7 terminator9000 ***** válasza:
Túlgondolod ezzel hogy tetszel e neki vagy nem azé nem ír e, mert még anyira nem érdekled, ha akarsz valamit irj rá és kiderül hogy ő is szeretne e, küldj jeleket lehet ezé sem ír me sose küldtél semmilyet
2021. aug. 7. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
De küldtem suliba rengetegszer odamentem hozzà,hogy segítsek e meg sok olyat küldtem amivel már érzékelhette
2021. aug. 7. 19:56
 6/7 A kérdező kommentje:
De mi van,ha rairok és tenyleg nem akar tőlem semmit csak úgy visszair akkor suliba lesz nekem kínos..
2021. aug. 7. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenen a suliban ez kínos? Százak és ezrek járnak így és kibírják. Ami történt nincs a homlokodra írva. Próbálkozz nála, finom célzásokkal, pl. szeretném megnézni ezt-azt (szeretnék kimenni a strandra). Nincs kedved velem jönni?
2021. aug. 8. 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!