Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy tetszem neki, de valahogy mégsem 'teper', nem értem, mit akarhat, vagy miért van ez?
Baráti társaságból van egy fiú. Eddig nem sokat beszélgettünk, egyszer hirtelen rámírt. Mástól tudom, hogy tetszem neki, el is hívott randira, ahol nem történt semmi különös, de jól éreztem magamat.
Viszont jó, ha 2-3 naponta érdeklődik felőlem, nem tudom ezt hova tenni.
Mondta, hogy majd találkozzunk megint, és kérdezte is mikor érek rá.
Én is kezdeményeztem már beszélgetést, de valahogy úgy érzem így nem biztos hogy kialakulhat bennem egy érzelmi kötődés. Tetszik nekem, bejön, de nekem ez kevés, illetve inkább nem értem.
Voltak már fiúk az életemben, akik szinte nem hagytak békén, folyamatosan próbáltak levenni a lábamról.
Nem várom el, hogy minden percben rám gondoljon, de szerintem azért naponta egyszer megkérdezhetné milyen napom volt, hogy vagyok.
Ti mit gondoltok erről?
Lehet. Erre nem is gondoltam. Valóban, egyelőre csak mint barát tekintek rá, bár talán megmozdult bennem valami, egy kis szikra.
Viszont én így kezdem úgymond elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!