Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a probléma a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a probléma a képeimmel, miért nem áll szóba velem egy lány sem?

Figyelt kérdés
A közeljövőben elkezdtem interneten pontosabban instagrammon rá írni lányokra. Mivel akiket élőben ismerek lányok, velük nem működne a dolog mert kistelepülésen lakom és itt a többség egy fleggma, beképzelt, felszínes, állszent picsa. Némelyik még arra a tipikus nőies kedvességre nem vevő. Amit ugye én szeretek a lányokba. Persze akkor, hogyha ez nem megjátszott. Lényeg, hogy lenne ilyen lány akinek én kellenék. Azonban én nem szeretnék magamnak ilyen lányt. Mivel sehogyan nem tudnám magamat egy ilyen mellett jól érezni. Az az 1-2 normális aki itt van meg foglalt. Tehát interneten probálok most ismerkedni. Meg esetleg bulikban amikor megyek. Olyankor általában össze jön mostanában. De sajnos egy éjszakánál többre nem volt lehetőségem. 1 hete lett volna egy lány aki ugy buli másnapján vissza írt. De elrontottam és kioffolt. Viszont amikor instán ismeretlenül írok rá valakire. Már kb 30 lánynak írtam. Volt ott 1-2 olyan is akinek több 10k követője van. De volt akinek 100 valamennyi csak. Többségében olyanoknak írtam akiknek kevesebb követőjük van. De nekem tetszenek is, magukat nem tudom mennyire tartják szépnek. Lényeg, hogy 1-2 írt csak vissza. De azok is csak annyit, hogy nem akarnak ismerkedni. Megis mi a baj az insta képeimmel? Nem nézek ki jól rajtuk, max átlagosnak? Vagy az a baj, hogy néha a hátérrel vagy régen egy képen az őltözettel elcsesztem? És ilyen felszinesen veszik ezt is? Vagy, hogy a régi rossz huawei p smart 2020 telomon kicsit pixeles lett a kép amit felraktam. Pedig jól nézek ki rajta. Jelenleg is van egy újabb kép amit felszeretnék tenni magamról. Egyiket fb profnak, másikat csakúgy instára. És lányok, most őszintén válasszóljatok. Ha van itt olyan aki jó csajnak tartja magát olyan is. Miért vagytok ilyenfelszínesek? Miért csak azt nézitek egy ismerkedésnél pl interneten, hogy tökéletes legyen minden tekintettben egy pasi? Így mégis, hogyan találjak barátnőt, hogyha minden lány ennyire lenézz?

2021. aug. 20. 12:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, megértettem.

De ettől még én nem fogok online ismerkedni, és ezzel nem vagyok egyedül. Másrészt, én csak cáfoltam azt az állításodat, hogy félek.

2021. aug. 24. 18:36
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem is nézel ki jól, hiába úgy adod elő.
2021. aug. 24. 18:37
 33/34 A kérdező kommentje:
Előben jobban nézek ki mint képeken. Csak az a baj, hogy az elmult 1,5 évben nem láttak sokan élőben..
2021. aug. 24. 20:00
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Nézzük sorra. Már a kérdésed első mondata is fura és az egész szöveg megfogalmazása is elég gyerekes. Ha már az a terved, hogy random lányoknak írsz, legalább ne lennél ennyire sablonos és ne lenne olyan Ctrl+C Ctrl+V szaga az egésznek. Ez a szöveg nem azt tükrözi, hogy te egy pillantást is vetettél a lány képeire, nincs benne semmi konkrétum és valódi érdeklődés. Egy normális lány válaszra sem méltatja az ilyesmit még társkeresőn sem, mert ki tudja ki lehet a másik oldalon. Próbálj egyedi lenni, erre nincs sablon, mert az adott lánytól függ, hogy milyen szöveg a nyerő. Sok sikert.
2021. aug. 24. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!