Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a probléma a képeimmel, miért nem áll szóba velem egy lány sem?
Na jó, figyelj.
Nem veled van baj.
Tudod hány pasi írt már rám ilyen/hasonló üzenetekkel? Reggelente minden nap kapok kb. 5 Jó reggelt!/Hogy vagy?/Szép napot neked!/szép vagy/Tetszel nekem üzenetet full ismeretlenektől. Mindez azért van, mert a fb profilképen nagyon jól sikerült, és egy kicsit kihívó. Nem akartam kihívó képet felrakni, de ez az egyetlen képem, amivel teljesen elégedett vagyok, és amin tényleg szépnek látom magamat.
Sosem írok vissza nekik. Tudod miért?
1. Mind azért írtak rám, mert teszik nekik a képen, szépnek találnak rajta - vagyis felszínesek. Soha egy szót nem váltottam velük, de randira hívnak a külsőm miatt.
2. Tudod milyen veszélyes az online ismerkedés?
Lehet, hogy egy 78 éves férfi 21 - nek hazudja magát, vagy kiszedi belőlem valaki, hogy mikor utazunk el, aztán kirabolja a házat. Esetleg randira hív, aztán elrabol, vagy megerőszakol, ha nem akarok vele szexelni az első találkozásnál.
3. Honnan tudjam, hogy nem egy perverz 67 - éves férfi, aki arra veri magának, hogy én beszámolok neki a magánéletemről?
Talán most már érted, hogy miért nem válaszoltak neked. Nem feltétlen veled van a baj, hanem a korábbi tapasztalataikkal, vagy a barátnőjük tapasztalataival.
Amúgy nekem, ha gondolod elküldheted a képeidet, hogy véleményt mondjak róla.
Szerintem nem a képeiddel van a baj, hanem a stílusoddal. Baromira bicskanyitogató számomra. Nem tudsz értelmesen írni.
21/L
"A közeljövőben elkezdtem..."
Már itt éreztem, hogy nem csak a képekkel lesz probléma.
Ha belinked az oldaladat, akkor tudnánk valamit mondani a képekre. Bár felesleges, mert mindenkinek más jön be és mástól mászik a falra.
Sok a helyesírási hibád.
Azzal az egysoros ismerkedős szöveggel meg nem az a probléma, hogy nyálas, hanem unalmas, sablonos. Ilyen bárki tud írni. Ha ráírsz egy ismeretlen lányra, akkor annak az 1-2 mondatnak olyannak kell lenni, hogy válaszolni akarjon. Ebben az az igazán nehéz, hogy egy ismeretlen figyelmét kell megragadnod. Éppen ezért nincs is biztos recept. De esélyed csak akkor lesz, ha valami olyat írsz, amiben van valami egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!