Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a probléma a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a probléma a képeimmel, miért nem áll szóba velem egy lány sem?

Figyelt kérdés
A közeljövőben elkezdtem interneten pontosabban instagrammon rá írni lányokra. Mivel akiket élőben ismerek lányok, velük nem működne a dolog mert kistelepülésen lakom és itt a többség egy fleggma, beképzelt, felszínes, állszent picsa. Némelyik még arra a tipikus nőies kedvességre nem vevő. Amit ugye én szeretek a lányokba. Persze akkor, hogyha ez nem megjátszott. Lényeg, hogy lenne ilyen lány akinek én kellenék. Azonban én nem szeretnék magamnak ilyen lányt. Mivel sehogyan nem tudnám magamat egy ilyen mellett jól érezni. Az az 1-2 normális aki itt van meg foglalt. Tehát interneten probálok most ismerkedni. Meg esetleg bulikban amikor megyek. Olyankor általában össze jön mostanában. De sajnos egy éjszakánál többre nem volt lehetőségem. 1 hete lett volna egy lány aki ugy buli másnapján vissza írt. De elrontottam és kioffolt. Viszont amikor instán ismeretlenül írok rá valakire. Már kb 30 lánynak írtam. Volt ott 1-2 olyan is akinek több 10k követője van. De volt akinek 100 valamennyi csak. Többségében olyanoknak írtam akiknek kevesebb követőjük van. De nekem tetszenek is, magukat nem tudom mennyire tartják szépnek. Lényeg, hogy 1-2 írt csak vissza. De azok is csak annyit, hogy nem akarnak ismerkedni. Megis mi a baj az insta képeimmel? Nem nézek ki jól rajtuk, max átlagosnak? Vagy az a baj, hogy néha a hátérrel vagy régen egy képen az őltözettel elcsesztem? És ilyen felszinesen veszik ezt is? Vagy, hogy a régi rossz huawei p smart 2020 telomon kicsit pixeles lett a kép amit felraktam. Pedig jól nézek ki rajta. Jelenleg is van egy újabb kép amit felszeretnék tenni magamról. Egyiket fb profnak, másikat csakúgy instára. És lányok, most őszintén válasszóljatok. Ha van itt olyan aki jó csajnak tartja magát olyan is. Miért vagytok ilyenfelszínesek? Miért csak azt nézitek egy ismerkedésnél pl interneten, hogy tökéletes legyen minden tekintettben egy pasi? Így mégis, hogyan találjak barátnőt, hogyha minden lány ennyire lenézz?

2021. aug. 20. 12:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Na remek gondoltam is erre. Tinderren is próbálkoztam. De ott sem nagyon szoktak matchelni. Max olyan lányok túlnyomó részt akik csúnyák. Vagy azért mert nem nézek ki jól. Vagy mert pl én beállítok egy adott maximális távolságot. Ezek meg beállítanak 10-20km mert azt hiszik ők a világ közepei. És kedves utolsó nem értem miért így gondolkodsz, hogy nem szeretsz így ismerkedni. Itt a környéken sajnos sok az ilyen lány mint említettem. Bulikba meg általában sokan azért mennek, hogy csak egy 1 éjszakás kalandjuk legyen. Ha felmennék egy nagyobb városba és oda mennék valakihez. És Pl szóba kerülne honnan jövök az is fura lenne. És akkor a magam fajta, hogyan szerezzen barátnőt csak azért mert ilyen sok makacs ember van. Ha komolyan sokan így gondolkodnak és nem lesz rövid időn belül barátnőm. Meg nem szerzek itt most legalább egy lány barátot akivel jól eltudok beszélgettni. Esküszöm mostmár, hogy felvágom az ereimet. Mert komolyan nem értem meg, hogy miért kell a nehézhelyzettben levőket bántani. Inkább segíteni kéne az ilyennek. Csak azért mert lányok vagytok és esetleg azt hiszitek, hogy juujj de jól néztek ki, közben lehet, hogy ebben is tévedtek. De ha nem akkor sem kéne ennyire szívtelennek lenni. És ahogyan látom még képet sem lehet küldeni, mert még azt sem mondaná meg senki sem őszintén, hogy mi a baj velük. De gyaníttom, hogy nem az, hogy nem nézek ki jól. Hanem megint csak lenéznek mert valami más hiba van a képeken. Na meg írjak rájuk olyannal amit a történetükben vagy a képükön látok. A baj csak az, hogy nem könnyű olyan dolgot találni amire könnyű írni valami olyat ami így ismeretlenül nem fura. És arra is jó szöveg kell. Okes élőben jó a dumám és ha több lehetőségem. De ott eleinte nem is kell ennyire kreatívnak lenni. Csak ugye sajnos nincs sok lehetőségem élőben ismerkedni úgy, hogy az ne legyen fura. És most konolyan ezért kelljen, hogy meghalljak. Ha valaki nem írja le ősszintén a problémát a képeimmel, akkor meg megint újjabb depi rohamot fogok kapni. Mert a képeket még kitudom cserélni, viszont a lakhelyemet addig nem ameddig tanulok és nem talalok olyan munkát. És sajnos nekem ez még akár több év is lehet 20-on évesesen meg nem akarom majd azt, hogy csak a 18+ os lányokat kaphassam meg akik a korom és az ő koruk miatt szintén másképp viselkednek majd velem mint most. És én nem azt akarom.
2021. aug. 20. 14:15
 12/34 A kérdező kommentje:
És ha ez nem lenne elég akkor az a baj a magatok fajtával, hogy még akkor sem voltatok és lesztek hajlandóak neten ismerkedni . Amikor karantén volt vagy sajnos ugye még lesz is!
2021. aug. 20. 14:24
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Na jó, figyelj.

Nem veled van baj.

Tudod hány pasi írt már rám ilyen/hasonló üzenetekkel? Reggelente minden nap kapok kb. 5 Jó reggelt!/Hogy vagy?/Szép napot neked!/szép vagy/Tetszel nekem üzenetet full ismeretlenektől. Mindez azért van, mert a fb profilképen nagyon jól sikerült, és egy kicsit kihívó. Nem akartam kihívó képet felrakni, de ez az egyetlen képem, amivel teljesen elégedett vagyok, és amin tényleg szépnek látom magamat.

Sosem írok vissza nekik. Tudod miért?

1. Mind azért írtak rám, mert teszik nekik a képen, szépnek találnak rajta - vagyis felszínesek. Soha egy szót nem váltottam velük, de randira hívnak a külsőm miatt.

2. Tudod milyen veszélyes az online ismerkedés?

Lehet, hogy egy 78 éves férfi 21 - nek hazudja magát, vagy kiszedi belőlem valaki, hogy mikor utazunk el, aztán kirabolja a házat. Esetleg randira hív, aztán elrabol, vagy megerőszakol, ha nem akarok vele szexelni az első találkozásnál.

3. Honnan tudjam, hogy nem egy perverz 67 - éves férfi, aki arra veri magának, hogy én beszámolok neki a magánéletemről?

Talán most már érted, hogy miért nem válaszoltak neked. Nem feltétlen veled van a baj, hanem a korábbi tapasztalataikkal, vagy a barátnőjük tapasztalataival.

Amúgy nekem, ha gondolod elküldheted a képeidet, hogy véleményt mondjak róla.

2021. aug. 20. 14:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettem már olyan lánnyal online, aki csak azért írt vissza, mert nagyon egyedi üzenetet küldtem. Amit te írsz, az nagyon unalmas...
2021. aug. 20. 14:49
 15/34 A kérdező kommentje:
Na de ennyire nem kellene félni. Például az én insta fiókomat megnéznéd tutti látnád, hogy nem vagyok kamu. És igen nem ismered őket, és eleinte azért írnak rád mert tetszel nekik. De ahogyan mondani szokás külső megfog, belső megtart. Tehát azok között akik rád írnak lehet, hogy akad olyan ember is akivel annyira jól kijönnétek, hogy talán az ismerőseid között nem találnál magadnak olyan fiút. De tegyük fel ha találnál is. De lenne mondjuk egy ilyen illető aki messzebb lakik tőled. akkor is érdemes lehet esélyt adni. Mivel én ezt az egészet úgy tervezném ha találnék egy lányt és mondjuk messzebb lakik tőlem. Akár 1-2 órára akkor is feljárnék hozzá akár napi szinten is, ha megigényelné ezt a lány. Mivel sokan ezért sem szeretnek olyan sráccal ismerkedni aki már mondjuk csak 40-50 km-re lakik tőlük. És egyébként is kinek lenne célja az, hogy rá írjon fiatal lányokra azért, hogy megerőszakolja. Okés ahogyan említetted valóban vannak öreg pedofilok is. De ha ezek csinálnak egy kamu profilt azt általában észre lehet venni. Meg nyílván nem olyan helyen kell találkozni vele ahol a madár sem jár! :D
2021. aug. 20. 15:11
 16/34 anonim ***** válasza:
98%
Olyan lányok akik "csúnyák" ezzel el is árultad magad,nincs csúnya nő csak szépségideálok léteznek ezt jegyezd meg. 16/F
2021. aug. 20. 15:15
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
#15 Összegezve: Unalmasan és átlagosan írsz rá lányokra, ezért ők elutasítanak. Hiába nézel ki jól (állítólag), ha nem tudsz érdekesen kommunikálni.
2021. aug. 20. 15:35
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a képeiddel van a baj, hanem a stílusoddal. Baromira bicskanyitogató számomra. Nem tudsz értelmesen írni.

21/L

2021. aug. 20. 16:09
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül azzal van baj, hogy külsőre nem vagy vonzó számukra, vagy hogy előnytelenek a képeid. Az a gond, hogy az Instagram nem egy társkereső oldal, ezt pedig valamiért sok pasi nem érti meg. Attól, hogy valakinek nincs kint képe más pasival, az nem jelenti azt, hogy ne lenne barátja, hogy ne lenne alakulóban valami vagy hogy en bloc egyáltalán kapcsolatot keres. (Az sem biztos ám hogy éppen tetszenek neki a fiúk.) Ez teljesen olyan, mintha a buszmegállóban odamennél egy totál random lányhoz és azt mondanád neki, hogy "Szia, szerintem jól nézel ki, nem akarunk ismerkedni?". Nagyon sok ember egyenesen utál idegenekkel beszélni és sokan nincsenek fent semmilyen társkereső oldalon sem, mert nem fekszik nekik az online ismerkedés. Tehát ha egy ilyen kéretlen üzenetre valaki nem válaszol vagy csak egy sima "nem"-et ír, az szerintem abszolút nem felszínesség. Még egy rendes társkereső oldalon is elég ritkán fut bele az ember normális válaszokba, pedig ott elvileg kifejezetten azért vannak jelen az emberek, hogy ismerkedjenek. Én például személy szerint nem idegenkedem attól, hogy idegenekkel beszéljek, de csak akkor, amikor annak helye és ideje van. Ha egy buliban közeledik valaki, akkor okés, beszélgessünk. (Nyilván ha számomra szimpatikus stílusban történik ez meg.) Na de ha valaki reggel leszólítana miközben éppen jövök ki a pékségből, akkor ezzel nem tudnék mit kezdeni, biztosan ignorálnám az illetőt. Ugyanígy, ha egy társkeresőn írna rám valaki, akkor megpróbálnék én is nyitni, viszont Instagramon nem kérek semmiféle ilyen üzenetet, mert nem ezért vagyok ott, az a platform nem erre való. (Arról nem is beszélve, hogy lányként napi szinten kap ilyen és ehhez hasonló dm-eket az ember, egy idő után egész egyszerűen csak elég, és csípőből ignorálja vagy tiltja az ember.)
2021. aug. 20. 16:58
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"A közeljövőben elkezdtem..."

Már itt éreztem, hogy nem csak a képekkel lesz probléma.

Ha belinked az oldaladat, akkor tudnánk valamit mondani a képekre. Bár felesleges, mert mindenkinek más jön be és mástól mászik a falra.

Sok a helyesírási hibád.

Azzal az egysoros ismerkedős szöveggel meg nem az a probléma, hogy nyálas, hanem unalmas, sablonos. Ilyen bárki tud írni. Ha ráírsz egy ismeretlen lányra, akkor annak az 1-2 mondatnak olyannak kell lenni, hogy válaszolni akarjon. Ebben az az igazán nehéz, hogy egy ismeretlen figyelmét kell megragadnod. Éppen ezért nincs is biztos recept. De esélyed csak akkor lesz, ha valami olyat írsz, amiben van valami egyedi.

2021. aug. 20. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!