Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a probléma a képeimmel, miért nem áll szóba velem egy lány sem?
Szia! Képek alapján szimpatikus vagy nekem és arra gondoltam, hogy ha lenne kedved, akkor ismerkedhetnénk!
És hasonló szövegekkel próbáltam meg. Ha nem volt képe akkor csak annyit, hogy Szia lenne kedved ismerkedni.
De még csak nem is követett vissza 1 sem.
Magamból kiindulva én azért nem írnék vissza vagy válaszolnék nemmel, mert nem szeretek így ismerkedni.
Ha valaki, akit egyeltalán nem ismerek, látszólag nincs közös pontunk (mármint nincs közös ismerős, soha nem találkoztunk stb) rám írna, hogy szívesen ismerkedne, az nekem kicsit furcsa lenne. Egyrészt nekem ilyenkor nehezebb is beszélgetni, hogy nincs valami közös téma, amin el lehetne indulni, meg néhány kép alapján sokkal nehezebb leszűrni, hogy szimpatikus-e az illető, egyeltalán szeretném-e jobban megismerni, meg ugye kamu profilok is vannak a neten, szóval az sem biztos, hogy a való életben is olyan, mint a neten.
Szerintem ha mindenképpen neten szeretnél ismerkedni, érdemesebb olyanokra ráírni, akivel van valami közös pont, és először annak kapcsán beszélni vele, aztán ha szimpatikus, később rákérdezhetez, hogy lenne-e kedve ismerkedni. Pl. lépj be egy facebook csoportba, ami valami olyanról szól, ami érdekel, és ha ott van olyan, aki szimpi, írj rá, először csak a témához kapcsolódóan, aztán ha úgy érzed, hogy jól kijöttök, megpróbálhatsz ismerkedni is vele.
Vagy ha mindenkeppen instán akarsz találni valakit, akkor is szerintem írj egy kicsit személyesebben. Ha látod a képei alapján, hogy sokat utazik, akkor írj neki, hogy látod, hogy szeret utazni, téged is nagyon érdekel a dolog, és pl. hova szeretne legközelebb utazni. (De ez nyilván csak egy példa, olyan témával kapcsolatban írj, ami tényleg érdekel téged is, és esetleg később tudtok is beszélni róla.)
Nyilván így is lesznek, akik nemet mondanak (lehet van barátjuk/alakulgat nekik valami/éppen nem akarnak kapcsolatot) de szerintem így kicsit többen írnának vissza.
Ja meg, hogy egy kicsit megnyugtassalak a képek miatt, én pl. csak az üzenetet nézem meg, ha ír valaki, és ha az alapján nem szimpi, meg sem szoktam nézni a képeit. Ha meg szimpatikus valaki, akkor pont nem érdekel, hogy milyen képei vannak, vagy éppen milyen telefonja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!