Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egyik lány akit ismerek,most szakított a barátjával,amikor együtt voltak nem reagált a fényképeimre,most mióta nincs senkije egyből "szivezi" a képeimet,rámírt hogy találkozhatnánk,én oké-t mondtam,viszont mondta hogy mondta neki egy másik srác is hogy találkozzanak,de ő mondja hogy nem tudja még,mert fél hogy azt hinnék hogy ribi mivel most szakítottak és egyből ismerkedne mással. Jelenthet valamit? Velem viszont szeretne.2021. aug. 16. 11:30
1/8 anonim válasza:
Az, hogy tetszel Neki!
Sok szerencsét kívánok!
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg csak vigasztalódást keres benned
3/8 anonim válasza:
Amíg nem heverte ki a szakítást, addig inkább hagyd, mert csak pótlék lennél neki és nagyon valószínű hogy nem járnál jól.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem szomorkodik mert beszéltünk. Mindenkinek ment a zöld pacsi mert a pótlék is benne van! Várom még a válaszokat!
2021. aug. 16. 11:53
5/8 anonim válasza:
A fenét tetszel, csak hiánypótlónak kellesz neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom,majd meglátjuk mindenesetre találkozom vele,most abba nincs semmi.
2021. aug. 16. 12:42
7/8 anonim válasza:
Hátha már így oda dobta magát akkor nem nagyon van választás,biztos azt várja hogy valaki megfarkalja.
8/8 A kérdező kommentje:
holnap átjön hozzám,kérdezte hogy anyumék itthon vannak-e...
2021. aug. 17. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!