Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel eddig nem voltunk az átlagnál jobb kapcsolatban, de egy a múltban történt beszélgetés alkalmával nagyon jól kijöttünk egymással. A személyes kommunikációnkat azóta felváltotta a chatelés, mert mostanában nem tudtunk találkozni. Látni véltem pár jelent, ami utalhat a szimpátiára, de a legutóbbinál gondolkodtam el a legjobban, erről szól a kérdés is: Vajon az jelenthet valamit, ha a lány az elküldött (és általam megválaszolatlan) üzenetét még kiegészíti valamivel, mindezt pár perc csúszással? Írt nekem valamit, nem néztem meg egyből, erre 4 perccel később hozzáírt még pár dolgot. Utalhat ez valamire, ha többször is előfordult?

18F

2021. jún. 21. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk mit írtatok, ez így nehéz...
2021. jún. 21. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy jelent valamit, de jó lenne tudni, hogy miről volt szó. Ha valami olyasmi témáról beszélgettetek, amiről sokat lehet mondani, akkor simán lehet, hogy csak később jutott eszébe a maradék mondanivalója, és kiegészítette az előbbieket. Viszont ha ezek a kiegészítő üzenetek rendszerint nem tartalmaztak új információt, akkor szerintem azért csinálta, hogy újabb értesítést kapj, és akkor hátha válaszolsz, mert eddig lehet nem vetted észre, hogy írt. Legalábbis én szoktam csinálni ilyet, ha azt szeretném, hogy valaki hamarabb válaszoljon, de ezt nem csak fiúkkal pl, hanem barátaimmal, családtagokkal is:)
2021. jún. 22. 00:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Érdeklődtem, hogy hogy van, mit csinál épp. Megköszönte az érdeklődésem, le is írta az aktuális helyzetét. 4 perccel később pedig visszakérdezett, hogy "Na és veled?"

Illetve olyan is volt párszor, hogy tartalmazott plusz infót a később írt üzenet.

2021. jún. 22. 06:47
 4/5 anonim válasza:
100%

Szerintem ne gondolj ebbe semmit bele

18/l

2021. júl. 15. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

ez még nem jelent sokat.

velem is fordult elő párszor, hogy csak később kérdeztem vissza (mert előtte elfelejtettem), vagy később jutottak eszembe a témával kapcsolatos gondolatok.

vagy az is lehet, hogy az a típusú ember, aki ha chatel, akkor tényleg chatel, és nm várogat 5 perceket egy-egy válaszra. (és a visszakérdezéssel próbált sürgetni.)

ha más nagyon egyértelmű jelet nem adott, akkor ez még semmi.

2021. júl. 26. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!