Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelenthet valamit?
Van egy lány, akivel eddig nem voltunk az átlagnál jobb kapcsolatban, de egy a múltban történt beszélgetés alkalmával nagyon jól kijöttünk egymással. A személyes kommunikációnkat azóta felváltotta a chatelés, mert mostanában nem tudtunk találkozni. Látni véltem pár jelent, ami utalhat a szimpátiára, de a legutóbbinál gondolkodtam el a legjobban, erről szól a kérdés is: Vajon az jelenthet valamit, ha a lány az elküldött (és általam megválaszolatlan) üzenetét még kiegészíti valamivel, mindezt pár perc csúszással? Írt nekem valamit, nem néztem meg egyből, erre 4 perccel később hozzáírt még pár dolgot. Utalhat ez valamire, ha többször is előfordult?
18F
Érdeklődtem, hogy hogy van, mit csinál épp. Megköszönte az érdeklődésem, le is írta az aktuális helyzetét. 4 perccel később pedig visszakérdezett, hogy "Na és veled?"
Illetve olyan is volt párszor, hogy tartalmazott plusz infót a később írt üzenet.
Szerintem ne gondolj ebbe semmit bele
18/l
ez még nem jelent sokat.
velem is fordult elő párszor, hogy csak később kérdeztem vissza (mert előtte elfelejtettem), vagy később jutottak eszembe a témával kapcsolatos gondolatok.
vagy az is lehet, hogy az a típusú ember, aki ha chatel, akkor tényleg chatel, és nm várogat 5 perceket egy-egy válaszra. (és a visszakérdezéssel próbált sürgetni.)
ha más nagyon egyértelmű jelet nem adott, akkor ez még semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!