Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Lehet van olyan amiről írsz, de a valóságban inkább az szokott lenni, hogy megint közeledik egy ideig, aztán egy ponton újra elhal az egész és eltávolodik. Akár évtizedekig is húzódhat egy ilyen "kapcsolat", attól függően hányszor akarsz még belemenni.
Én a helyedben nem találgatnék már semmiképp, eleget tettél legutóbb is (konkrétan mindent ahogy írod). Ha még mindig szeretnél tőle valamit, akkor ez már az a pont ahol mindenképp rákérdeznék hogy akkor most mi van, mert nem játszom el újra amit legutóbb. Gondolkozik-e kapcsolatban, akar-e többet tőled, akarja-e komolyabb szintre vinni az eddigit, ha pedig nem, nem tudom, időt kérek vagy majd lesz valami a válasz, akkor megmondanám hogy egyszer már kiszórakoztuk magunkat és befejezném vele a kapcsolattartást.
Én arra is tudok gondolni hogy egy másik lányal probálkozott be de nem jött neki össze igy maradtál te... Fiúk amúgy is olyanok ha könnyen összejönne nekik egy kapcsolat akkor az túl egyszerű ezért tovább állnak (persze nem mindenki, de az esetek nagyobb %ba)egy nehezebb felé. Majd mikor ott megkapják a visszautasítást akkor vissza akarnak táncolni a könnyeb félhez.. Aki ebben az esetben te vagy.
Én erre tudok gondolni.
Kérdezd meg, hogy ŐSZINTÉN mondja meg, hogy mi az újbóli közelítése oka. (Aligha lesz őszinte, de legalább tudod, hogy hajlamos arra, hogy füllentsen. Ha elfogadható magyarázatot ad, akkor rendben. Javaslom, hogy most fogadd el a közelítését, aztán jobban megismered őt és eldől.
Kérdezd meg tőle azt is, amit a 2. válaszoló feltételez (mit mond vajon rá?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!