Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet nála?

Figyelt kérdés
Annyi bevezetőnek hogy volt egy buli ahol az egyik legrégibb fiú barátom is ott volt és hát ott csókoloztunk és fura volt utána mert több mint 8 éve ismerem. Másnap meg elkezdte mondogatni hogy milyen mélyre süllyedt az nap este mert hát rajtam kívül még csókolozott olyan lányokkal akik hát eléggé könnyen adják magukat és rólam tudni kell hogy nem ebbe a csoportba tartozom. És nekem ez rosszul esett meg is írtam neki és fura volt a szituáció másnap meg már kikövetett Instagramon
2021. júl. 8. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Hány évesek vagytok?

Nem túl érett dolog tőle, ha azért követett ki instán, mert elmondtad neki, hogy rosszul esett. Szerintem azért mondta, hogy több lánnyal is volt este, mert nem akarta, hogy kellemetlen legyen nektek, hogy a barátságot megbolygattátok. És ezzel azt az érzést akarta benned kelteni, hogy egy vagy a sok közül, és nem jelentett semmit. Csúnyán hangzik, de fiú aggyal így gondolkoznék.

2021. júl. 8. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk, de a fiú elég makacs mert félre tehette volna a büszkeségét és bocsánatot kérhetett volna de nem tette. De többen mondták később hogy nem én voltam az egyetlen az nap csak annyi hogy azok a lányok személyiségben teljesen mások mint én ezért érzem megsértve magam.
2021. júl. 8. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Te sem vagy különb ezeknél a lányoknál, ugyanúgy smároltál valakivel, akivel nem vagy együtt. Az tök mindegy, mióta ismeritek egymást, sőt talán még gázabb is barátra rámászni.

Szóval elég gáz, hogy te vagy megsértődve meg te szólsz le másokat.

Most lehet megsértődni, bunkónak tartani, de a saját házad tájékán is sepregethetnél.

2021. júl. 8. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem én másztam rá nekem időm se volt gondolkodni hogy mit tegyek
2021. júl. 8. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Szánalooom szánalom szánaloooom
2021. júl. 8. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Hát így jártál, majd megbékél, ha hiányzol neki, ha meg nem, akkor nem voltatok túl jóban. Mindenki követ el hibákat, nem te vagy az első meg az utolsó sem, aki a haverjával lekavart. No para :D

Akik szerint szánalmas, hát sajnálom, hogy itt tartunk, hogy két szingli egyed azt csinál amit akar a másikkal és még be is szóltok xD

2021. júl. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!