Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha valaki flörtöl velem?

Figyelt kérdés
Mi az, ami még viccelődésnek, és mi az, ami már flörtnek számít? Egyértelműen fel lehet ismerni, ha valaki flörtölni akar?

2021. aug. 8. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Mondok egy példát. Amikor én voltam tinédzser, akkor

a Várba jártuk az E-klubba, a KEK-re (Kertészeti Egyetem Klubjába), hasonló helyekre. Társasági élet. Barátkozás. Felkér táncolni, viccelődik,

lezseren, kedvesen ölelget, magához húz, a végén meg akar csókolni.

A lényeg: minden előzmény nélkül, csak ott, és előtte sosem.

A hangulat adta az apropót. A kislánynak ezért észnél kell lennie,

mert a jópofizó, téged kerülgető, szemező, lazán és könnyedén kezelő

fiúk nem akarnak többet, csak egy "fordulót". Ha összejön, összejön, lesz belőle egy (m)Ámoros este, éjszakai buli. Ha nem jön össze, úgy is jó.

Tehát= van-e előzmény és milyen?

De amúgy is megérzi az ember, hogy csak felszínesen jópofizik,

eljátssza a nagy "amorózót", vagy valóban vonzódik hozzád.

Adj a megérzéseidre, (nem tudom, fiú vagy-e, vagy lány), a női (férfiúi) ösztöneidre.

2021. aug. 8. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
2021. aug. 8. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

[link]

A fiúk és a flört

Csak akkor tanulhatsz meg flörtölni, ha képes vagy megérteni a fiúkat. Minden fiú izgul, ha egy lánnyal beszélget. A flört a fiúkat is megijeszti, így csak akkor fognak kezdeményezni, ha már kaptak A flörtölés trükkjeibizonyos jeleket a másik féltől is. Az egyik legfontosabb dolog, amit tudnod kell a flörtölés előtt, hogy éreztetned kell a sráccal, hogy nyitott vagy egy kis flörtre. Ha követed az alábbi tippeket, ők maguk fognak elkezdeni flörtölni veled, így nem neked kell megtenned az első lépést.

2021. aug. 8. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!