Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal flörtöl?
Figyelt kérdés
Barátnőm bevallotta nekem még a kapcsolat elején, hogy nagyon szereti, élvezi a tudatot hogy más férfiaknak is kell. És szereti mások agyát húzni. Sok fiú barátja van, akik állandóan ostromolják dolgokkal. Viszont mondta hogy mindíg ügyelt az értékeire, és nem lenne képes csalni,vagy érzelmeket belevinni, csak a saját maga igazolására kell. Nekem ez még is nagyon zavaró. Vélemények? 18/F2021. ápr. 19. 11:38
1/8 anonim válasza:
Előbb utóbb baj lesz. Az a baj hogyha lesz egy gyenge pillanata vmi történni fog
2/8 anonim válasza:
Nem elég neki 1-2 igazolás, hogy ő jó nő? Valami komoly önértékelési problémája lehet.
3/8 anonim válasza:
Alighanem veled is csak flörtöl. Ha mégsem, akkor majd fog, ill. lelép.
Nem bíznék benne, még akkor sem, ha ezt bevallotta. Légy vele még egy darabig, mert lehet, hogy veled másképp gondolja. Féltékeny ne légy, de nézz rá nyitott szemmel.
Ffi.
5/8 anonim válasza:
Az ilyen nőket én általában ott szoktam hagyni. :/ Mi a garancia arra hogy egy alkalommal nem csak visszaigazolást kér? Na meg attól még hogy ő nem más láthat bele többet ebbe a dologba és ez így nem éppen valami egyenes dolog szerintem.. :/
6/8 anonim válasza:
Példa összevesztek valamin,aztán az egyik fiú barátja megvigasztalja isznak egy kis alkoholt lazulásképpen az adott pillanatban az érzéseinek engedve lefekszik vele. Már volt olyan is hogy egyik ismerösömnek 2 éve volt egy ilyen nője, aztán a csaj az egyik haverjával vesztette el a szüzességét, amikor összevesztek valamin a barátjával. Csak arra mondom hogy ilyen lányokban sosem biznék meg
7/8 A kérdező kommentje:
Ez azért durva utolsó. Sajnálom az ismerősöd.
Hát akkor amit tudok tenni hogy megadom a maximális bizalmat, nem féltékenykedem, próbálok rendes kapcsolatot ápolni, de felkészülök arra is hogy bármikor lehet bármi.
2021. ápr. 19. 13:19
8/8 anonim válasza:
A barátnődnek nagyon komoly önbizalomhiánya lehet, egészséges önértékelésű lány nem csinál ilyet. Nem rosszból, de valószinüleg el kéne dumcsiznia egy pszichológussal. Ez nem rajtad múlik, amig nem dönti el, hogy változtat, addig nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!