Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most jól gondolom hogy mással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jól gondolom hogy mással volt, miközben velem flörtöl?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már régóta jó barátságban vagyok és biszex, viszont inkább lányok jönnek be neki.

Viszont egyik nap átment hozzá a haverja és ittak meg romantikus filmet néztek.

Én nem sejtettem semmit sem, normálisan kezeltem.

Aztán beszélgettünk és azt mondta hogy tuti arra gondolok hogy buzulnak.

(Ezt kedves hangnemben írta)

Én mondtam hogy nem gondoltam eddig erre, de nem mondta hogy nem csinálták.

Erre nem érkezett válasz.

Eléggé bánt a dolog, mert nem tudom hogy csak én reagálom túl, mert lehet esetleg húzta az agyam vagy tényleg történt több közöttük.

Eközben meg velem flörtöl és tervezget egy kapcsolatot.

Mit gondoltok?

17-18 évesek vagyunk.

2019. ápr. 1. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos szeret téged hiszen ezért szeretne egy kapcsolatot veled, de lehetséges hogy meg tetszett neki az a fiú. Lehet hogy eddig ezzel ő se volt tisztában, mert egy fiú iránt se érzett még így.

Mindenesetre ne gondolj rosszra hanem bizz benne,mert biztos becsületes fiú. Ha pedig esetleg szereti azt a fiút,attól még téged is szeretni fog,mert arról nem te tehetsz hogy ilyen érzései vannak.

2019. ápr. 1. 20:11
 2/2 anonim válasza:
Szia! Én csak azt szeretném kérdezni -ha túl sensitiv a kérdés számodra, akkor ne válaszolj- hogy hogyan tudod ezt lekezelni, hogy a srác, akit szeretsz/tetszik Neked, fiúkkal is volt előtted?
2019. ápr. 20. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!