Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, hogy kerüljek közel hozzá?
Figyelt kérdés
Nem ismerem személyesen, keveset beszéltem vele instagramon, egyik haver által találtam rá. Nem tudom hogyan kéne úgy írogatni vele, hogy ne legyen feltűnő a szándékon.2021. aug. 7. 22:09
1/4 anonim válasza:
Ha tetszik és közel kerülnél hozzá, akkor nem épp az lenne a cél, hogy ezt észrevegye?
2/4 anonim válasza:
Hát nem az a szándékod, hogy összejöjjetek? Miért nem akarod, hogy ez feltünjön neki??? Hajrá!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, szeretnék előtte esetleg találkozni vele, mert közel lakik. De nem akarok túl rámenős lenni.
2021. aug. 8. 23:57
4/4 anonim válasza:
Légy bátor és a találkozás pillanatának megfelelően szólítsd meg. Nehéz erre receptet mondani.
Néhány ilyen alkalom:
-utaztok a buszon, odaállsz melléje és e x-edik hirtelen fékezésnél "véletlenül meglököd. "Bocsánat, nem akartam. Nem haragszol? Hová utazol?",
- Suliban megkérdezed, hogy mennyire erős valamelyik (találd ki melyiket kérdezed) tantárgyból. Tudna-e segíteni, mert "nem érted". Nem a fene, talán jobban, mint ő!
- Üzletben: magad elé engeded a pénztárnál és amíg sorakoztok elkezded a vele való beszédet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!