Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek mellet lehet e barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek mellet lehet e barátnőm?

Figyelt kérdés

Hát egy olyan kérdésem van hogy, 16 éves vagyok a barátaim nagy részének már van barátnője. Az én tulajdonságaim mellett amiket most fel sorolok lehet e barátnőm?

Animét szoktam nézni és mangát is olvasok, meg ez mellett szeretek rendes könyveket olvasni.

Szoktam álltálban játszani.

Van Önbizalmam.

Kreatív és találékony vagyok.

Nem vagyok sportos.

Vékony is vagyok.

Egy kicsit csámpás néhány fogam.

Meg nem vagyok egy világa megváltó zseni (jeles átlagom van).

Ezek mellet lehet barátnőm?

2021. aug. 5. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen jó alap 16 évesen. Nagyon fiatal vagy, azt ajánlom amin csak tudsz csiszolgass. Pl fogszabályzó, ha van rá anyagi háttér, hogyha túl vékonynak tartod magad kezdj el sportolni valamit. (ez az egészségednek is nagyon kedvező). Tanulni magad miatt tanulj, azért hogy majd később azt csinálhass, amit szeretnél. Ha még nagyon nem tudod mit szeretnél, akkor gondolkozz rajta, ötletelgess, keress magadnak célokat. És miközben magaddal foglalkozol próbálj meg nyitott lenni, amennyire tudsz. Azt írtad van önbizalmad akkor próbálj meg elkezdeni beszélni lányokkal az osztályból, ismerősökkel. Úgy fogd fel, hogy gyakorolsz a jövendőbelidhez, mert a kommunikáció nagyon fontos lesz egy kapcsolatban. És nem biztos, hogy rögtön párkapcsolatot fogsz találni, de ne ez legyen az elsődleges célod. Nagyon jó barátságokat alakíthatsz ki, a barátok által megismerhetsz több embert és még több az esélye, hogy rád talál a szerelem. Sok sikert!:)
2021. aug. 5. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Esélytelen.
2021. aug. 5. 23:36
 3/10 anonim válasza:
0%
Nem lehet.
2021. aug. 6. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet barátnőd mindenféle képen.
2021. aug. 6. 01:19
 5/10 anonim válasza:
0%
Vagy olyan buta, hogy egy szinten legyél az átlag magyar nőkkel.
2021. aug. 6. 06:30
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Ha fel kell tenned a kérdést, akkor nem valószínű, hogy lesz. Lehetni persze lehetne, de én nem látom azt az említett önbizalmat.
2021. aug. 6. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A leírt dolgok csak töredékei az összeképnek. Ennyiből senki sem tudja megmondani. Igen, lehet barátnőd, esély mindenre van.:)
2021. aug. 6. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van önbizalmad, ha ez jó mértékben van akkor az már jó.
2021. aug. 6. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Egész biztos, hogy lehet, sőt lesz is, de nehogy azt hidd, hogy olyan ritkaság számba menő szerencséd lesz, hogy az első néhány lány máris tetszeni fog Neked, vagy Te nekik. A párválasztás választások sokasága. Ezt tartsd szemed előtt és légy bátor, ne keseregj.
2021. aug. 6. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Bárkinek lehet barátnője:) csak tényleg legyél magabiztos, nyitott. Azt is tartsd észben, hogy más kedvéért ne változz meg, de egyébként az 1. jókat írt. A 2-es, 3-mas és 5-ös válaszolóval ne törődj, valószínűleg csak rossz tapasztalataik vannak.
2021. aug. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!