Olivér2002 kérdése:
Mit csináljak, ha nyúlják a barátnőmet? Mindig kérdezik tőle, hogy "aaah megfoghatom a segged? "stb. Meg a mellét is akarják, persze ő nem engedi, de már unom, hogy ott menőznek neki. Vágjam őket nyakon?
Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 20:43
1/11 Clay Morrow válasza:
Először szólj szépen, hogy ku rva gyorsan fejezzék be, mert ha nem megvágod, majd ha nem értenek akkor ....
3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszi, második válaszoló: Nem mondanám ovinak, csupán csak megkérdeztem.
2016. nov. 25. 20:49
4/11 anonim válasza:
En baratnore harapok, ha alltalanos suli akkor hidd el semmit nem kapsz erte... bar kozepsulit is befejeztem es igy visszagondolva en is szivesen kiosztott volna egy ket nyaklevest:D ismeroseim akik meg is tettek abbol se lett semmi.. igazgatoooiii meg iyleneek ha szobajottem azokkal is boldogan eltek tovabb.
Annyit meger hogy a csajt hagyjak
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem igazad van! :)
2016. nov. 25. 21:07
7/11 A kérdező kommentje:
Ááá az egyik egy 150 centis kis zsíros mókusfejű a másik meg vmi suttyó, puhap*cs mind a kettő..
2016. nov. 25. 21:53
8/11 anonim válasza:
Légy férfi.
Mond meg, még egy ilyen, és bevered a képét.
Ha a barátnődnek meg tetszik, beszélgess el vele.
9/11 anonim válasza:
A helyedben először hagynám hogy a barátnőd lekoptassa őket keményen, ha ezek után is próbálkoznak csak akkor lépj.
Figyeld meg hogy a barátnőd hogy reagál, ha nem csinál ellenük semmit akkor kételkedj a hűségében.
10/11 A kérdező kommentje:
Megérte feltenni ezt a kérdést. Köszönöm szépen, így fogok tenni!!!!!
2016. nov. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!