Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy lány gyakran beszél rólam, nagyon gyakran megemlít pozitív hangnemben, de viszont nincsenek tipikus jelek?
Figyelt kérdés
17 éves átlagos fiú vagyok eddig leginkább fiatalabb lányokkal voltak dolgaim. Most közös ismerős révén jópár napja megismertem egy 18 éves lányt egy haveri vakácion, akit nem érzek az én kategóriámnak egyáltalán. Első napon megjegyezte hogy ugy nézek ki mint egy 26 éves (soha senki nem mondott még ilyet). Később egyre többször hozott fel engem témába és terelte rám a szót, mintha azt akarná hogy én beszéljek. Mindig velem akar jönni , mondtam hogy el kell mennem a boltba, akkor mondta hogy ő is jön, ilyenkor teljesen átlagos dolgokról beszélgettünk mint két ismerős. Több helyre is jött így "utánam", de soha nem jön zavarba ha beszélünk, soha nem bámul stb. Nagyon érett lány, tenyleg minden téren ottvan, talpraesett, a külsejéről ne is beszéljünk.. Most ez lehet életem lehetősége vagy csak túlgondolom? Közelítenem kéne felé? Szerintetek mi a terve velem ezek után?2021. aug. 1. 22:24
1/3 anonim válasza:
Ha keresi a társaságod akkor biztos szimpi vagy neki. Nyugodtan közelíts felé. Szerintem tuti sikerrel jársz. Sok sikert, majd írd meg, hogy összejöttetek-e? 🙂
2/3 A kérdező kommentje:
Már el is felejtettem hogy tettem fel ide kérdést.
2021. aug. 14. 22:42
3/3 A kérdező kommentje:
#1 ott tartunk hogy nincs kimondva hogy járunk de nagyon olyasmire kezd hasonlitani a dolog tehat YESSS
2021. aug. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!