Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért csinálja ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt velem? Ez tipikus pasis dolog?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam (fiú), 7 és fél éve vagyunk osztalytarsak, de csak az utolsó évben kezdtünk el kommunikálni.

Ez abból áll, hogy állandóan bemutat nekem vagy azt mondja, hogy csicska/csúnya vagyok. Valamint folyamatosan fotozgat engem és sokszor rám is ír. Mindig ilyeneket mond hogy "tudom, hogy számít neked, hogy mit gondolok rólad" és hasonlóakat,de nem nagyon volt még kedves szava hozzám.

Ami még fontos, hogy nem is szól hozzá egy lányhoz se rajtam kívül az egész suliból.

Szerintetek miért talált meg engem és miért szívat?

18L

2019. márc. 4. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
na szerinted miért? húú de nehéz
2019. márc. 4. 18:29
 2/9 anonim válasza:
100%
Gondolom tetszel neki..
2019. márc. 4. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mert egy kretén, 18 évesen, így tolni a csajozást 😂😂😂😂
2019. márc. 4. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik tetszel neki, de ne foglalkozz vele szerintem, nem éri meg.. Aki 18 évesen is ilyen ott vannak problémák
2019. márc. 4. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is tetszhetsz neki, de faragatlan, visszataszító módon adja (akarja adni) tudtodra. Csak a legszükségesebb módon érintkezz vele. Ne tegyél neki szóvá semmit, mert még jobban rád száll.

Azért csinálja, mert buta módon azt hiszi,hogy így kell udvarolni egy lánynak.

Nem jellemző minden fiúra, de - látod - előfordul.

(Mi lenne, ha megmutatnád neki a kérdésed és válaszainkat? Lehet ezért sokan lepontoznak, de vállalom...)

F.

2019. márc. 7. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Óvodás szint. Ha tetszel neki azért, ha nem, azért. Tahó emberekkel nem érdemes foglalkozni.

Azért csinálja, mert lelkileg sérült szegényke. Szánalom a köbön: figyelmet szeretne, de normálisan nem tudja felhívni magára a figyelmet, csak ilyen retardált módon. Ebben a korban már nagyon ciki. Ne hidd, hogy meg tudod változtatni, mert nem. Ha belebonyolódnál, akkor csak rosszabb lesz. Az ilyenekből lesznek a féltékenykedő, asszonyverő bunkók, akik megkerítik a nő életét. Gondolom, ennél te többre tartod magad.

Én jelenteném az osztályfőnöknek, mivel ez már zaklatás. Azzal, hogy fényképezget az engedélyed nélkül, személyiségi jogot is sért, simán be is perelhetitek.

Ofőnek, igazgatónak azért is érdemes tudnia róla, mert így figyelmeztetik. Így már tud róla az iskola, és jobban odafigyelnek rá. Ez komoly dolog. Remélhetőleg behívják a szüleit, hogy tanítsák már egy kis tisztességre a gyereküket. Bár ha 18 éves koráig nem tanulta meg, akkor most már elég kevés az esélye, de a remény hal meg utoljára. Tanúid gondolom, vannak. A tanúskodás nem szívesség, hanem állampolgári kötelesség, aki megtagadja, hamisan tanúskodik, vagy elhallgat, az bűncselekményt követ el. Megnevezheted a tanúkat, és beidézik. Ha nem jelenik meg, akkor nagyon kiszúr magával az illető.

2019. ápr. 6. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idióta.

Kerüld el a lehető legmesszebb, mert tönkre fog tenni, ha eléri amit akar!

Az ilyen fotózgatásért már rendőrségen is fel lehetne jelenteni.

2019. ápr. 22. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaza van a 7. válaszolónak. Figyelmeztesd őt, hogy rendőrségre adod.

Középiskolás koromban úgy csinálták hogy szóltak az osztályfőnöknek (nagyon- nagyon ritka eset volt a 4 év alatt, de arról aztán tudott az egész iskola!) és az osztályfőnök az osztályfőnöki órán sínre tette a bántalmazót.

2019. ápr. 22. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Én figyelmeztetés nélkül szólnék a rendőrségnek (szülővel tennék feljelentést) Élmény lesz neki. Ha figyelmezteted, attól még nem veszi komolyan, csak még jobban rád száll.
2019. ápr. 23. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!