Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek az ilyen tipikus gördeszkás, bmx-es skateparkos ""vagány"" fiúk?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 10:17
2/10 anonim válasza:
nekem pont bejönnek, de ha te is lepontozol ezért, és csak azt akarod hallani, hogy "nem, fú de gázak", akkor nem sok értelme van a kérdésnek.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is hasonló fiú vagyok, de nem pontozok le senkit, azt sem akinek nem jönnek be :D
2020. szept. 6. 11:21
4/10 anonim válasza:
Nekem nem az eseteim az ilyen fiúk, de ismerek olyat, akinek igen.
6/10 anonim válasza:
Nem. A srácba akarok szerelmes lenni és nem a gördeszkába vagy a bmx-be.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem is úgy értettem. Hanem hogy az ilyen stílusú, beállítottságú fiúk mennyire jönnek be.
2020. szept. 6. 15:01
9/10 anonim válasza:
A deszkás fiúk igen, én is nemrég kezdtem el deszkázni. Persze nem csak ez a fontos, de bejön :3
10/10 anonim válasza:
Nekem közömbös. Nem jön be különösebben ez a stílús, de nem is taszít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!