Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám el randizni?
Figyelt kérdés
Már négy éve tetszik egy lány, de még nem mertem sehova sem elhívni. Hogyan hívhatnám el, mit mondjak neki? Egy példát írnátok? Tudom, "cink", hogy ennyire bugyuta vagyok, de még nincs tapasztalatom. Nem mellesleg, hova menjünk?2021. júl. 27. 14:26
1/5 anonim válasza:
Szia nincs kedved ki jöni sétálni?:)
2/5 anonim válasza:
Nem vagy bugyuta, de nem is kell ezt túlgondolni. Ráírsz, beszélgettek egy kicsit, aztán elhívod sétálni, vagy valami hasonló. Az is jó, amit #1 írt, bár állítólag gyakoribb a nemleges válasz, ha szerepel a kérdésben a "nem", vagy a "nincs" szó.
3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy tudna -e egy iskolai (tudom - szünidő van) feladatban 1-2 tantárgyból megmagyarázni valamit. Nem baj, ha Te talán jobban tudod, mint ő. Hívjad el hozzátok, vagy menj el hozzájuk, hiszen a Te érdeked a találkozás. Utána elmehettek sétálni.
4/5 anonim válasza:
Érdemes olyan programra hívni, amire amúgy is mennél.
Saját példa: egy srác a baráti társaságomból rám írt, hogy délután megy orgonálni, van-e kedvem csatlakozni. Igent mondtam, mert érdekelt, hogyan működik a hangszer. Ha pl. sétálni hívott volna el, tuti nemet mondok, mert nem az esetem. Viszont így három órát beszélgettünk, és nagyon megkedveltem :)
5/5 anonim válasza:
A 4 év alatt talán birtokába jutottál olyan információknak, hogy mit szeret a lány. Ha igen, szervezz valami olyan programot, ami neki is tuti tetszik. Ha viszont semmit nem tudsz róla, marad a séta, vagy egy italozás.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!