Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így még lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így még lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki rámhajtott,de kimondta hogy ő nem kapcsolatot akar. Viszont nekem akkor már úgymond alakult pont az ő egyik haverjával,ezt megbeszéltük és még azt is mondta hogy segít vele kapcsolatban meg hogy barátok leszünk(amúgy a másik srácnak is őszintén elmondtam hogy ez történt,de nem zavarta csak nevetett). Ebből nem nagyon lett semmi mert ezután már nem kereste úgy a társaságomat és nem is találkoztunk csak ha úgy összefutottunk. Szóval eléggé eltávolodtunk

Viszont. Abból az alakuló kapcsolatból végül nem lett semmi, az már tök világos hogy a fiú nem kíváncsi rám,ezt el is engedtem.

De a kérdésem az,hogy szerintetek ha ezek után felkeresném a haverját és mégis viszonoznám a dolgokat még lenne esélyem? Tudom hogy ez most nagyon kihasználásnak hangzik,de ő is megmondta világosan hogy nem kapcsolatot keres inkább csak "kavarni" akarna,csak ez az egész annyira rosszul jött ki akkor, és egyrészt úgy éreztem tisztességesnek ha visszautasítom és megbeszéljük,másrészt pedig akkor még tényleg úgy tűnt hogy a másik fiúval lehet közöttünk valami(és akkor még így is volt).

Szóval ezek után nagyon azt gondolnák hogy csak "bosszúból" akarom, vagy azt hinné hogy hülyére veszem? Vagy végülis belemehet ha úgyis tetszettem neki és ő sem kapcsolatot akart?(amúgy ezalatt azt értem,hogy ilyen barátság extrákkal)

Tudom hogy gáz ez az egész és utálom hogy minden így összevissza van, de az őszinte tanács jól jönne,vagy akár a "kioktatás" is:D előre is köszi

2021. júl. 27. 11:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azt kihagytam hogy azért nem legjobb barátok,pl mindketten tőlem tudták meg ami a másikkal volt(hogy az egyikük rámhajtott,meg a másikkal pedig akkor már egy hónapja alakult)egymással nem beszélték meg
2021. júl. 27. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak dugni szeretnél, akkor hajrá.
2021. júl. 27. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Világosan megmondta, hogy nem kapcsolatot akar, csak...

A többi rajtad áll.

2021. júl. 27. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel nyugodtan. Ha még mindig tetszel a fiúnak, akkor nem fog elutasítani.
2021. júl. 27. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát kihívtam talizni,mondtam neki hogy a másik fiúval már nincs semmi,erre nem nagyon reagált. Meg amikor mások kérdezték azt mondta hogy nincs köztünk semmi meg nem vagyok az esete(mondjuk akkor nem hajtott volna rám..?). Viszont hagyta hogy úgy hozzáérjek meg ilyesmi és most meg ő hívott el. Szóval nem tudom:D
2021. júl. 29. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!