Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem soha senkim nem lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem soha senkim nem lesz mit csináljak? Nagyon idegesít!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok! 1 2 barátnőm van, de annyi. Megvagyok elégedve az életemmel, de állandóan egy dolgon rágodok. Hogy nekem miért nincs barátom? Egy olyan ember aki megert engem. Még soha nem volt barátom és még soha nem is csókolóztam. A korom beliek mindig mutogatják hogy ez a helyes pasi írt rám meg ez. De én nem ilyen kapcsolatot akarok. Nem olyat aki a neten lóg hanem aki velem foglalkozik. Meg a mostani fiúk csak egy dolgot akarnak. Úgy érzem hogy nekem soha nem lesz senkim. Vagyis olyan aki értelmes és figyelmes meghalgat meg ilyenek. Amikor erre gondolok rosszul leszek és rendesen ideges. Egyre többet gondolok erre. Meg az az igazság nagyon vissza zárkózott vagyok. Nem tartom magam nagyon szépnek de úgy érzem ronda sem vagyok! Már írták rám a neten fiúk de én nem nagyon akarok a neten ismerkedni! Mit csináljak hogy ne gondoljak erre kérlek segítsetek!

2021. júl. 25. 16:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem soha senkim nem lesz mit csináljak?"

Míg ilyen lemondó vagy, aki nem hajlandó tenni semmit céljai eléréséért, ne is várjad kívánságod teljesülését!

2021. júl. 25. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
A mostani fiúk csak egy dolgot akarnak. Hát kösz szépen az általánosítást, ezzel a hozzáállással nem is lesz barátod egyhamar.
2021. júl. 25. 22:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! Megprobálom élvezni egyedül az életem. És ha majd jön az életemben egy rendes srác akkor elkezdek vele ismerkedni! Tényleg nagyon köszönöm amiket írtatok nagyon sokat segítettek!
2021. júl. 26. 06:03
 14/18 A kérdező kommentje:
És persze tudom hogy nem minden fiú csak arra megy de az én környezetemben sajnos ez a helyzet.
2021. júl. 26. 06:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem a társadalmi elvárás miatt akarok de azért piszkálnak főleg anya hogy "ennyi idősen nekem már kapcsolatom volt" kicsit idegesít de ezért nem lenne barátom
2021. júl. 26. 06:14
 16/18 A kérdező kommentje:
19:46-os válaszoló ezt teljesen meg értem én sem szeretem az olyat aki kirakja hetente hogy más pasija van meg minden percben posztol valamit de az a baj a legtöbb fiúnak persze tisztelet a kivételnek ilyen lányok kellenek sajnos amúgy engem érdekel a paranormális jelenségek a szellemek meg az ilyenek szóval ne szomorkodj biztos találsz egy olyan lányt akivel ezek mind közösek. Sok sikert!
2021. júl. 26. 06:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogod unni az ezen való rágódást szerintem. Addig a pontig viszont nem kellemes ez, azt elismerem. Közben vagy összejön valami, vagy nem, én nem tudhatom. Teljesen ugyanez az élettörténetem, leszámítva az 1-2 barátnőt. Még annak is örülnék. 22/L
2021. júl. 26. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne rágódj rajta, annál rosszabb. Egyébként annyit fel tudok ajánlani, hogy beszélgethetünk, hátha segít egy kicsit a zárkózottságodon is. (Egyébként ez is lehet az egyik oka annak, hogy nem találnak meg a srácok.)

#17 A beszélgetést neked is fel tudom ajánlani, bár barátnő nem lesz belőlem, mert nem vagyok nő. :D

2021. júl. 28. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!