Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem soha senkim nem lesz mit csináljak? Nagyon idegesít!
Ráérsz még, nem vagy elkésve semmivel. Időd mint a tenger. Feleslegesen ne menj bele olyan kapcsolatba, amihez nincs egyébként kedved.
2021. júl. 25. 16:20
29 éves férfi vagyok, mégsem volt fél évnél hosszabb kapcsolatom!😂 Az is csak egy!
Ki nem sz.ja le? Nem is akarok még mindig komoly kapcsolatot!
2021. júl. 25. 16:47
Én ugyan ezt érzem csak 22 éves lányként. Annyit tudok tanácsolni hogy próbálj minél kevesebbet rágódni ezen mert úgy is megtalálod azt akit neked szánt a sors hidd el csak türelem :) másokkal ne foglalkozz, mert nem feltétlenül boldogabbak azok akiknek párjuk van és nincsenek előrébb semmivel azok, akiknek írogatnak a neten.
2021. júl. 25. 16:48
19 évesen még nekem sem volt senkim. Én úgy vagyok vele, ha jönnie kell egy lánynak, jönni fog. 16 évesen még bőven van időd, nem kell ezen idegeskedni. Az egy másik dolog, hogy a barátnőidnek hány pasija van, de szerintem azoknak sem jó, megértő kapcsolatban van részük, hanem a szokásos tini fellángolásban, amibe később beleunnak. Próbáld meg elterelni a figyelmed a hobbijaiddal, töltsd az időt a barátnőiddel.
Úgy hogy fel a fejjel, nem vagy még semmivel sem elkésve :)
2021. júl. 25. 17:05
Egyrészt semmivel sem vagy lemaradva, de ezt már sokan mondták.
Biztos láttál már olyat, hogy egy helyes srác egy eléggé csúnya lánnyal meg kézenfogva az utcán. Nem kell gyönyörűnek lenned, hogy egy normális srácot találj. Szimplán próbálj nyitott lenni és add önmagad, más nem kell. Ezek a nem túl szép lányok sem a külsejükben bíznak, egyszerűen csak nyitottak a világra, kedvesek, kíváló beszélgetőpartnerek és emellett igazán tudnak szeretni. Ha ezek a dolgok megvannak benned, akkor nincs mitől tartanod. Visszahúzódóbb fiúként mondom, hogy ennyi elég a sikerhez, én is bolondultam már bele olyan csajba, aki külsőre nem volt a toppon.
Ezen felül eljárhatsz (akár barátokkal együtt is) különböző helyekre (parkok, események), ahol van lehetőséged észrevetetni magad.
Minden oké lesz, csak bízz magadban!:)
19F
2021. júl. 25. 17:55
6/18 anonim válasza:
Fiúként ugyanez viszont nem működik sajnos, amit fentebb leírsz, ez a szomorú. 😫☹
2021. júl. 25. 17:57
Nem vagy elkésve semmivel. Én 22 vagyok, és nem volt még barátnőm, egy lánnyal a csókig jutottam el (de sajnos a személyisége nem passzolt az enyémhez, úgyhogy ennyiben is hagytuk a dolgot). A te időd is eljön majd, nyugi. Ne görcsölj rá, csak figyeld az apró jeleket. 22/F
2021. júl. 25. 18:18
Tizenhatéves srác vagyok, és se én, sem egyik velem egykorú ismerősöm sincs párkapcsolatban. Semmivel sem vagy elkésve, hacsak nem a társadalmi nyomás miatt akarsz párkapcsolatot. Annak meg mi értelme lenne?
2021. júl. 25. 18:55
"de én nem nagyon akarok a neten ismerkedni! " Hát akarjál. Ez a modern világ.
2021. júl. 25. 19:05
Tudom milyen érzés. Évek óta nincs barátnőm, de még megfelelő lány se, aki felkeltené az érdeklődésemet. Mondjuk már nem is érdekel, nem is kezdeményezek, szeretek egyedül lenni. Persze időnként jó lenne megölelni, szeretgetni egy lányt, de kibírom egyedül is. Lefoglalom magam. A mai lányokat nem érdeklik azok a témák, amik engem. Pl.: buddhizmus, meditáció, filozofálás, tudományok, az anyagi világon túli létezés, természetfeletti jelenségek, UFO-k, sci-fi. Időnként találok pár animést, talán ez az egy, ami néhány lánnyal közös téma, illetve, rock, metál zene kedvelőkkel is eldumálgatok, de semmi több. Ami legjobban zavar a mai lányokban az állandó, egész napos közösségi médián lógás, magamutogatás.
2021. júl. 25. 19:46
Kapcsolódó kérdések: