A telefonom miért csinálja eszt? Nagyon idegesítő
Figyelt kérdés
-Mindig amikor írok valamit akkor vissza megy a leges legelejére, pl: ha leírom:Pizz- és itt vissza ugrik az elejére. Ez mitől van mi okozza eszt?2021. jún. 10. 15:56
1/10 A kérdező kommentje:
UI: Eszt a kérdést gépen tettem fel.
2021. jún. 10. 15:57
4/10 A kérdező kommentje:
Milyen kérdésre gondolsz? Eszt a kérdést PC-n tettem fel, a GYIK ot csak gépen használom
2021. jún. 16. 09:24
7/10 A kérdező kommentje:
Végre nincs itt a veszekedő válaszoló :D
(Feljelentettem)
De pls választ akarok. Mert azért tettem fel a kérdést
2021. jún. 17. 09:22
8/10 anonim válasza:
Az előző válaszolók se veszekedtek, csak kicsit hibás helyesírásilag a kérdésed, és ezt emelték ki.
Nem tudom konkrétan mi okozza, én szétnéznék a beállításokban, vagy újraindítanám a telóm. Az is lehet, hogy a kijelzője meghibásodott, és úgy érzékeli, hogy mindig visszanyomod a szöveg elejére. Ehhez jó lenne tudni, hogy hány éves a telefonod.
9/10 A kérdező kommentje:
Aszt nem tudom pontosan.
De amikor az aksit ki veszem belőle és visszateszem akkor valamiért 1:00 mutat 2010 január 1. vel. De megpróbálhatom, köszi a válaszod! :)
2021. jún. 17. 14:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!